22 november 2011

Ullared är inte bara...

Där finns också Rabalder Outlet. Det stora stället undviker jag. Kommersen gör mig lätt svimfärdig och lite illamående.
Klänning och kjol och tunika och kjol till bästa priset. Det är lite svårt att hitta rätt storlekar eftersom det är de så kallade udda storlekarna som hamnar på Outlet. Men hur som helst,  Rabalders måttsystem är bra, jag behöver inte large där utan det räcker med medium, men det finns sällan och det är förstås mindre bra. Så då får man stå ut med att det är blir lite stort om man inte kan släppa det ifrån sig. För xs- och xl-människor finns det hur mycket snyggt som helst. 


I Ullared finns också Panduro Hobby och nu har jag försett mig med stämplar och schabloner som jag tror jag komma att användas.


Min fina garnaffär som ska läggas ner måste man ju också besöka ofta nu när allt i stort sätt kostar hälften. Mösslagret växer. Garnen försvinner.
Modellen är den vanliga, med lite variationer.
Katterna är desamma!

4 kommentarer:

 1. Jag tror ändå, fastän allt det andra är snyggt också, älskar jag katten mest!!! Vilken min!

  ;-))

  SvaraRadera
 2. Kissemiss ser så belåten ut! Har han snott osten, eller??
  Fina fynd du gjort. Ullared ger mig ångest! Har varit där EN gång för så där 25år sedan och lovade dyrt och heligt att inte sätta min fot där fler gånger! Mannen brukar fråga när vi är på resande fot om vi ska ta av till Ullared! Klart han frågar. Det är ju riskfritt!
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 3. Har aldrig besökt Ullared, detta mytomspunna ställe... ;)
  Och Navia-garn i den där gråa nyansen har jag också. Ska väl bli nåt av det också nån dag...

  SvaraRadera