17 april 2013

Tjatig bloggare!

Nu kommer det ett par till!
De är så roliga att göra och restgarnerna blir färre. Dessutom är de så tacksamma att ge bort. De finns i Östergötland, Västergötland, Göteborg, Halland och ända upp i ... nu blev det knepigt (måste googla) - i Ångermanland ska det vara. Som sörlänning är det lite svårt att hålla reda på landskapen i norr.

Idag ska båda mina mjukpälsar till veterinären.
Stora Frasse ska munsaneras och för femtioelfte gången måste jag diskutera Frasses känsliga digestionsapparat. Han älskar mat, men munsaneringen kräver fastande mage och han är inte glad. Lilla Fidde har varit frisk som en nötkärna tills för några dagar sedan, han vill inte äta utan bara sova. Det är inte alls kul när djuren blir sjuka!

5 kommentarer:

 1. Kan tro det är besvärligt, de kan ju inte säga hur det känns eller var det gör ont... Fina handledsvärmare!

  SvaraRadera
 2. Hoppas besöket gick bra. Själv slutade jag ge mina katter blötmat för ett antal år sedan, gamlingen blev mycket bättre i magen med bara torrfoder (och en och annan mumsbit av min mat...) Sedan bytte jag torrfoder för drygt ett år sedan till en sort med större bitar som skulle befrämja munhälsan och minska tandstensbesvär. Gamlingen blir 16 i november och har nästan ingen tandsten alls. Var till veterinären för att kolla hans tandstatus för ca tre år sedan efter att en veterinär sagt att han hade tandsten. Veterinären jag kom till sedan undrade vad vi gjorde där...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har försökt kommentera hos dig, men vet inte om jag lyckats :-)
   Hälsar
   Eva

   Radera
  2. Jodå, det gick alldeles utmärkt. Kul att du gillade mitt knep o knåpande. Hälsa mjauarna :-)

   Radera
 3. nämen!!!
  Hoppas Fiddelutten mår bra idag!

  SvaraRadera