30 augusti 2012

Ljudböcker, stickning och mjuk päls

På bokfronten: Liza Marklunds Den röda vargen som ljudbok och två CD-skivor kvar att lyssna på. Trots att jag läst boken är den nästan som ny. 
Men det var nästan 10 år sedan jag läste den och minnet är väldigt kort, så det är väl inte att undra på. Jag tror mig i alla fall veta vem flåbusen är (är ganska säker). När jag får fart på mitt Adobe-konto (som inte riktigt vill samsas med mig) ska jag ladda hem program så jag kan låna och tanka hem e-ljudböcker på biblioteket. Det verkar ju riktigt smidigt (om jag nu fattat det hela rätt). 
Men de elektroniska böckerna har blivit en sådan succé på grund av alla läsplattor att t ex Halmstad har svårt att just nu erbjuda tjänsten. I Falkenberg tror jag inte den finns ännu. 

Ljudböcker och stickning hör verkligen ihop. 

Ljudbok, stickning och katt hör också ihop!
Katter är för övrigt ett måste!

TJO!

2 kommentarer:

  1. Ja jag måste ju ha läst den också...trodde först det var en ny....minnet är kortkort när det gäller böcker, men jag tror det blir så om man läser mycket. Kan inte precis påstå att jag just nu läser mycket, men gör det periodvis.

    Jag brukar låna böcker på Elib, ja det vet du, men har sådant internetabonnemang att jag kan vara uppkopplad hela tider utan att det tickar pengar. Det är smidigt så, men ändå tycker jag att det är mysigast på något sätt att ha en "riktig bok" att bläddra i.

    SvaraRadera
  2. Har precis upptäckt det där med ljudböcker och stickning, det är en fantastisk kombination! :)

    SvaraRadera