2 mars 2012

Öppna dagböcker, (kofta) och strumpor


Om inte datorerna med dess innehåll såväl exploderar som imploderar till ett irreparabelt tillstånd lämnar vi ganska mycket till eftervärlden. Bloggarna är ju som ett slags öppna dagböcker och varierar väldans mycket beroende på ålder och intressen. Säg det man inte kan hitta när man bloggsöker! Det finns de som vänder ut och in på sig själva och blottar allt, och blir på det sättet mycket sårbara. Det finns de som sätter en gräns, hit men inte längre. Och så allt där emellan.

Jag hade en dagbok som barn och ung tonåring. Det var röd med ett hjärtformat lås. I den stod det 
 KÄRA DAGBOK
Morgan, Morgan, Morgan, Morgan, Morgan, Morgan, Morgan, Morgan

Det var som en slags besvärjelse.  TILL INGEN NYTTA! Det var Mari som knep honom. Och tur var det, för annars hade jag inte suttit här.

Om räkneverket för besöksstatistiken, som nu står på dryga 20 000, inte skulle röra på sig vore det inte lika roligt att blogga. Men några därute ”gillar mig” och det uppmuntrar :-)

TACK!

I väntan på Pysselfarmors Frestelser som är en bok hon tipsar om, gör jag allt för att undvika koftan. Den suger, hur fin den än är!
Så jag stickar strumpor, och är det tveksamt om garnet räcker får man ta till en annan färg. 
När jag grävde i en låda hittade jag ett par andra strumpor som nästan var klara.

5 kommentarer:

 1. Här är en som gillar dig (och det du skriver)! :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Vad är det som suger med koftan? Jag tycker den ser riktigt fin ut. Du har ju verkligen ordets gåva (och det skriftliga)och det märks i dina inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan inte förklara varför motståndet är så stort, så fort jag tänker på koftan blir jag alldeles matt. Krafterna rinner ur mig och försvinner ut genom stortårna och drar all världens väg :-)

   Radera
 3. Ojsan, hoppsan! Här har det hänt mycket under min lilla bloggpaus! Underbara sockor måste jag säga. Och jag är ju en av dem här ute som gillar dig och din blogg... :)

  Ps, kanske kanske kommer broderiet avslöjas nästa vecka... eller veckan efter... ;)

  SvaraRadera
 4. Ååå idag är jag trött i huvet har varit trevlig och social i hela helgen = gäster ...därav inget tassande hos dig av mig men nu så är jag här och kikar in och ser att du tipsar/gillar mitt tips....;-)
  jo de boken är bra - inser det mer och mer

  den ser så snygg ut den koftan - den är väl snart klar?
  Jag är en fegis än vad gäller att ge mig på att sticka ett större projekt...bangar nog ur snabbt. Har nu rivit upp en mössa två gånger och idag när jag är så slut i huvudet så fick jag för mig att börja igen ---?? Och så kom jag till samma ställe där jag ska börja tänka...och helt plötsligt slår blixten ner i skallen och jag begriper vilken tankevurpa jag gjort - idiot säger jag högt....va säger sambon ;-)) fick förklara-det var ju inte till honom!

  ja hua vad projekt jag har i mina lådor som inte är avslutade---får ta en "repa" runt och göra klart då känner man sig såååååååååååå duktig ;-)

  nu ska jag traska vidare...ha det gott!

  SvaraRadera