31 december 2011

Årets sista dag

Anno 2011 och på årets sista dag är det minusgrader och luften är hög och frisk och jag drar så många djupa andetag de kantstötta revbenen tillåter. Vilken morgon!
Mika hittar en malplacerad petflaska och har väldans roligt en bra stund. 


Här ett försök att påminna hundägare om sina skyldigheter. Men det hjälper inte, det finns alltid dom som skiter i såna förpliktelser. 


SMHI meddelar att kylan endast är ytterst temporär. Nog vill jag ha snö även denna vintern. Många hallänningar är dock livrädda för snö och ser hellre att det regnar och blåser. Konstigt folk!


Nu får vi önska oss alla ett bra stickår eller hantverksår. Själv hoppas jag också på ett skadefritt år. Men om framtiden veta vi icke! 


Tänka sig att det snart är 2012, jag tycker det låter så mycket...
4 kommentarer:

 1. Men hujedamej vad du har råkat ut för! Har varit jättedålig på att surfa runt, så jag hade lite att läsa igen här hos dig. Hoppas nu att allt läker som det ska och att du slipper flera fall!
  Önskar dig allt gott på det nya året!
  kram Majsan

  SvaraRadera
 2. Läste nu att du snubblade igår...oj oj oturen bara hänger där bakom dig...men 2012 ska du se att det vänder!

  Rolig du som ser katter ÖVERALLT! Undrar varför
  ;-)) joooo jag veeeeeet.....

  Ja jag vill allt ha litet snö också. Det blir så mycket ljusare och trevligare då. Just nu skiner solen så vackert här. Men här inne sitter jag och gubben o snooooooooooooorar (förlåt uttrycket). Känns riktigt skönt att vi inte hade bjudit in folk eller tackat ja till något. Just nyårsafton försöker vi hålla fri för oss själva. Det är liksom vår sköna mysdag.

  Vi är hundvakt till yngste sonens lilla Nelly och fy 17 för alla smällare...hon skakar som ett asplöv. Hon får sitta inne på ena toaletten där pannan surrar och det inte finns några fönster...hon krafsar själv på dörren och vill in där. Förstår inte hur hundägare tänker när de inte plockar upp...frågade en dam en gång om hon hade barn. Jo sa hon...jamen kommer du inte ihåg hur det var när de var små och kom hem med hundskit på skorna...djäklars så arg hon blev
  ja jag bara undrar sa jag och gick vidare....
  //kram kram Gun

  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 3. Ett gott raketfritt år önskar jag dig och djuren! :)

  SvaraRadera
 4. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År med inspirationen flödande (och med friska armar, ben osv)

  SvaraRadera