3 oktober 2011

Tyger

På väg mot "ettårs-firandet" av denna blogg får jag nog ändra dess namn, för nu är det nål och tråd som är den huvudsakliga sysselsättningen när jag sysselsätter  mig.

Med nya cykelhjälmen på skallen bar det iväg mot centrum. Jag betalade en skuld i en tygaffär och köpte lite till (stuvbitar). I en annan tygaffär fyndade jag.  En svart ram på och se där!
 I ännu en tygaffär köptes det rep till vimplarna jag sytt av en duk. Alltså, det blir tre tygaffärer för en liten småstad, (men i Alingsås sägs det ju finnas minst femtio caféer så...).
Jag är barnsligt förtjust i vimplar!

3 kommentarer:

 1. Vilket snyggt tyg!! Som tavla blir det kanon. Har du plats på väggarna till alla din alster?? Eller du kanske byter efter humör! I vilket fall som helst gillar jag det du gör!
  Ha en bra dag.
  PS. Bra att du skaffat hjälm!

  SvaraRadera
 2. Hej å hå! Det där med att gräva, är nog vinthundar specialister på! Mina ridgebacks kan den konsten också. Men vår saluki var hemsk! Trädgården såg ut som ett månlandskap. Men framför allt grävdes det runt buskarna... Vår trädgård var full av kompostnätsektioner! Men hon hittade alltid nåt nytt ställe att gräva på..... Tipset är att lägga kompostnät över ställena där hon gräver och sen så gräs, för det går att klippa uppepå nätet! Tyvärr ser det inte så kul ut, men det gör ju inte hålen heller!
  Ha' de'

  SvaraRadera
 3. Oh, så våra bloggar är nästan lika gamla?! Grattis i förskott då! :)

  SvaraRadera