4 september 2011

Två systrar, en svåger och ett par jyckar

Ja, då har man tillbringat en helg i en campingstuga ett stenkast härifrån. Gästerna fick inte plats i min lilla lya och dessutom visade det sig att Mika är en ful rackare som inte var snäll mot fyrbeningarna som hälsade på. Dessutom var hela campingområdet fyllt med kaninungar och Disa "gick i taket" och ylade högt när de skuttade förbi henne. Mina djur fick hålla sig hemma medan jag roade mig med gästerna.
Syster Ulla och svågern Bodil Brushane
Syster Ulla bjöd på en jättegod paj med kantareller och bacon, därefter kräftor (röda förstås). Lammstek, lax, efterrätter och kakor och goda drycker. Jag har ätit som en häst från fredag eftermiddag till söndagkväll!
Här sitter Golfo och njuter av campinglivet bredvid min andra syster Inger

Vackraste hunden i Sverige, eller i alla fall i Östergötland heter Sture och är sambo med Golfo, Ulla och Bodil Brushane.
Nu är det så många som menar att jag bara måste se till att bli höftopererad, så jag börjar känna mig tillräckligt motiverad och"mogen" att besöka sjukhus med korridorer och salar och allt vad det heter. Det är 10 år sedan jag låg isolerad på Sahlgrenska i månader och var så sjuk, så sjuk. Det är längesedan, men det pärsen glömmer jag aldrig och jag önskar inte ens Muammar Kadaffi något liknande. Jag har allt sedan dess en stark aversion mot att vara patient. 
Innan den stora helvetetsplågan bröt ut kunde jag skratta och vara glad. Det här är samma dag som jag transplanterades. Nallen kom i en stor brun kartong, den hade en stor mage och den var full av kärlek till mig från en "beundrare" i Kanada. Yves, my canadian goose som kom flygande när jag kom hem från Sahlgrenska. Häftigt! Yves, my canadian goose som blev sjuk av klimatbytet och måste hålla sig på behörigt avstånd så att jag inte blev smittad. Så snopet! Så tokigt! Men vi var ju så viainternet-förälskade.  


Det har inte blivit mycket stickat i helgen! Däremot har vi badat i både sött och salt och alla fyra hundarna har varit med.

TJO!

2 kommentarer:

  1. Vilken helg du haft! God mat och gott sällskap förgyller ju tillvaron!
    Kaniner!! Huga , det är min fasa, när jag kommer med alla tre i koppel! Jag har "tolkat" efter tre RR,jagandes en fasantupp! Skrubbsår över allt!!
    Ha en go' början på veckan!

    SvaraRadera
  2. Trevlig helg du haft med så mycket gott, både mat och sällskap.

    SvaraRadera