9 september 2011

Shit happens!

Japp, så är det. Man vet inte allt om morgondagen eller resten av dagen. Gårdagen började bra... En lång tur med hundarna på stranden, de skuttade och hoppade och deras glädje smittade av sig på mig. Det var så vackert på stranden igår förmiddag.
Men ibland hettar det till.  Är det den allvarsamma leken, eller är det blodigt allvar? Ibland undrar jag.
Men som sagt SHIT HAPPENS och fast den inte är klar ännu lägger jag upp det passande broderiet.
På hemvägen körde jag omkull. Och gjorde mig illa. Ajajajaj!
Distriktsläkaren frågade: Hade du hjälm? Öron,näsa, hals-doktorn frågade: Hade du hjälm? Käkkirurgen frågade: Du hade väl hjälm? Och jag fick skämmas varje gång, för det hade jag inte. Nu är det inte så farligt som det ser och just den här gången hade en hjälm inte hjälp då det var ansiktet som fick stryk och man måste sy inne i munnen. Men nog fick jag en tankeställare, och jag ska fortsättningsvis inte cykla med båda hundarna samtidigt. Det går bra 99 gånger av 100 men en omkullkörning till och det kan sluta betydligt värre. 


SÅ DU SOM LÄSER DETTA, OM DU INTE VILL SE UT SOM JAG I NYLLET, TA DET SÄKRA FRAMFÖR DET OSÄKRA OCH SKIT I FRISYREN, SÄTT PÅ DIG EN HJÄLM!

6 kommentarer:

 1. Ska bli bättre på att använda hjälm. Igår höll en blådåre på att köra på mig, en cykelhulligan. Hoppas att du inte har så väldigt ont och snart blir bättre.

  SvaraRadera
 2. nämen dra på trissor!! tur att det gick så bra som det gick ändå...

  nu ska jag vara rolig och säga att jo jag har hjälm för det är lag på det...ja alltså när jag kör MC..... ;-)))

  vanligt trampcykel har jag inte varit ombord på ...ja kanske sex sju år...

  SvaraRadera
 3. Jisses amalia! Pratade med min son och min svärdotter om just det här med att använda hjälm. Vi tjatar och gnatar på barnen att de MÅSTE använda hjälm..... sen blåser vi själva iväg UTAN. Många gånger har barnbarnen frågat varför inte farmor använder hjälm.... och ja, vad säger man?! Nu fick jag verkligen en tankeställare!
  Tur att det gick som det gick i alla fall!

  SvaraRadera
 4. Kan tänka mig att du känner dig något mör, efter den vurpan! Tur att det inte blev värre. Ha nu en skön helg och promenera med vovsen. Vi är på väg norr ut, IGEN!

  SvaraRadera
 5. Men jisses då Eva!! Det kunde ha slutat riktigt illa. Hoppas du inte har alltför ont och att det gick bra med hundarna.
  Du ser ut som den värsta slagskämpen:) (ursäkta att jag ler lite)

  SvaraRadera
 6. Oh Here Gud! Var det som for först genom huvudet, när jag såg sista bilden.

  Ser du något överhuvudtaget, eller är ögat helt igen murat?

  Ser verkligen otäckt ut!

  // Anna

  SvaraRadera