19 maj 2011

89. Lurad, igen!

På väg ut från GeKås blir jag haffad av en 3G-säljare. Varför slet jag mig inte loss ur hans långa fingrar som fångade mig som vore han en bläckfisk. Och för att vara riktigt säker på att jag inte skulle kunna fly lade han dimridåer av vackra ord och löften i bläck.

- LURAD -

Av någon konstig anledning sitter jag nu med två mobiltelefoner och två mobilabonnemang - HUR KUNDE DET BLI SÅ? Och jag blir så vansinnigt arg på mig själv!

- GRRR -

Men solen skiner och stickningen avancerar och  HEJ och HÅ och TJO!
 
Hade jag inte haft så bråttom hade jag tänkt mig för lite mer när jag stickade bakstycket. Men tänkte gjorde jag inte, för det var bara att repa upp.  HEJ och HÅ och TJO! 

Tankeverksamheten är på upphällningen och jag skojar inte!

Igår ringde jag till Radiotjänst och sa upp mig. Det kändes konstigt, men varför betala för en tjänst man inte använder. 
Det heter Radiotjänst med det är teven som det handlar om, för ingen frågade om radio.


Nu skiner solen igen, och det rör sig i rabatterna. Vad det rör sig om här vete sjutton. Är det välkommet eller är det en objuden gäst, det är frågan. Är det något som vet?
Medan jag går och muttrar av irritation över mina egna dumheter och konstaterar att jag skrivit på abonnemangsavtalen ALLDELES FRIVILLIGT ligger katterna och tar det lugnt och njuter av livet och dess enkelhet. 

Ibland önskar jag att jag vore en katt!

2 kommentarer:

  1. Åh jag gjorde detsamma! Två mobiler och två abbonemang. Har äntligen blivit av med det ena, aldrig använt varken det eller den extra mobilen... suck...

    SvaraRadera
  2. Tack för att du berättar, Hedvig. Det är faktiskt en liten tröst att fler än jag kan göra samma tabbe :-)

    SvaraRadera