2 maj 2011

84. Hjärtekatt i alla ära, men en rejäl pensel...

Från pillandet med Hjärtekatten tar jag nu en liten paus och ger mig på större saker. Äntligen har jag fått mitt skåp och det blev vare sig ett kinesiskt brudskåp, ett drängaskåp eller ett lackö skåp. Så det kan bli! Och inga femsiffriga belopp här inte, blott några ynka hundralappar. Och det levererades och ställdes på plats, precis som jag önskade. Är det inte fantastiskt!

Nu ska jag ta Disa och cykeln och kolla färg, jag vill ha det i en mörkt röd eller mörkt blå nyans och jag vill att träets ådror ska synas så det blir till att blanda till något som liknar bets, men vattenlösligt.

Om glasrutorna tycker jag inte, så det blir till att hitta någon annan variant. Och knopparna kan jag byta om jag vill. Men först ska det målas.  Spännande!

Gräsmattan bevattnas flera gånger om dagen efter det att jag reparerat den med gräsfrön. Jag vårdar den ömt! Och jag kryper på alla fyra för att se om stockrosorna vill titta fram, om det finns något liv i dom.

Tack och lov att jag fick se det! Att deklarationen ska lämnas in senast idag. Den har legat gömd i en låda och nästan glömts bort.

4 kommentarer:

 1. Vilket fint skåp du fyndat. Ser ju faktiskt ut som det du ritade. Blir spännande att se vad du hittar på med det.

  SvaraRadera
 2. vilket härligt skåp du har hittat :)

  SvaraRadera
 3. så flott skap du har kjøpt deg, den blir nok enda vakrere når du har malt og stelt godt med den:) Gleder meg til å se når du er ferdig:))

  Nyt kvelden søte du:)

  SvaraRadera
 4. Skåpet kommer att bli ur-flott när du har målat det! Och det ska bli spännande att se vad du gör när du tar bort glasen där.
  Ja du det är lätt att glömma bort deklarationen - jag tror det heter förträngning för det är samma sak här.

  SvaraRadera