1 maj 2011

83. Första Maj Välkommen!

Vilket pill det är med de där Hjärtekatterna. Svansen är bara för tjorvig, mina klumpiga fingrar passar inte för den typen av finlir. Om benen är enklare att göra får det kanske bli en svanslös katt, såna finns ju också...
Min Hjärtekatt heter för tillfället Fiddelutt. Var har han varit i två hela dygn? Jag känner min katt, han drar bara inte så där utan vidare.
Hem kom han, utan halsband och hungrig var han, och luktade gammalt och unket. Inlåst antagligen. Frassemannen blev glad, men nosade hela tiden på honom, konstiga dofter var det minsann.

Ett UFO är nu klart, jag ska bara...
Och vad ska jag göra med det här nystanet. Det bara väntar på att att tas i anspråk.
Vimplarna är på gång, de är färdiga, det är bara lite smått som ska göras, sedan ska de ut och upp. Jag är ÄNTLIGEN valpfri och nu lappar jag och lagar på gräsmattan som kanske kan bli lika grön som den på andra sidan staketet. Det brukar ju i och för sig alltid vara grönare där, men i alla fall.


Slutligen några ord för den som VILL HA DET BÄSTA AV ALLT!


6 kommentarer:

 1. Men oj vad har Fidden varit med om? Utan halsband låter ju konstigt....har han fastnat och dragit av det så att han kommit loss eller är det någon som haft honom instängd...usch alla dessa frågor som dyker upp vid ett så'nt tillfälle.

  Du katten kan ju heta Pelle!

  Jo det var allt ett pill med katteskrället.

  Ha en skön söndag.

  SvaraRadera
 2. Stakkars pus!! Godt han kom hjem i god behold da:))

  Smart å bli ferdig med uferige ufoer, de kan fort tappe en for engergi.. jeg ble ferdig med det ene sjalet i går + en vimpelrekke så nå gjenstår kun 1 sjal og vårkjolen:)) Hurra:)

  Kan du ikke bruke neglelakk på neglene dine selv om de er litt ødelagt?? evnt lime noen andre utenpå?? Det å støpe på negler kan jo også være et alternativ, det er jo skikkelig vakkert:)) Neglene trenger jo ikke være så lange:) Jeg blir iallefall i godt humør av neglene mine i dag hi hi.

  Er SÅ fornøyd med vimpelrekken jeg sydde igår, men det tok jo ganske lang tid da:))
  Gleder meg til å se din ferdige heklete vimpelrekke:))

  Ha en skjønn 1 mai dag Eva:)) Og sitatet traff meg virkelig i hjertet, skal virkelig gjøre det beste ut av det jeg har:))

  Varm klem:))

  SvaraRadera
 3. Så skönt att vara valpfri! Jag VET hur det känns. Underbart, eller hur?? Utan fyrbenta grävmaskiner, ska du se att gräsmattan snabbt blir grön och fin igen! Kanske lite gödning sätter fart på växandet!
  Gisses vad det virkas Hjärtekatter överallt! Tryckte ut mönstret, men jag tror inte det blir nån virkad här hos mig?! Jag är inte så bra på det där med virknål!
  Ha en skön söndagskväll!

  SvaraRadera
 4. Det var då för väl att Fiddelutt kom tillbaka! Ta nu och njut av att vara valpfri =) Jag vet hur skön känslan är.... hur goa de än är, så är det ena små jäklar =)))

  SvaraRadera
 5. Men var har stackars Fiddelutt varit? Verkar konstigt med halsbandet. Alla verkar virka hjärtekatter, kanske jag också skulle....
  Då har lugnet lägrat sig hos dig nu då, då sista valpen åkt.

  SvaraRadera
 6. Oh, våra katter kommer ju se ut som systrar! :) Och istället för att virka svansen kan du ju bara göra en fläta eller så...

  SvaraRadera