7 maj 2011

85. Så blev det!

Ja, just det! Så kan det bli med lite tur och lite färg. Och tack vare det öppna sinnet låste jag mig inte för de färger jag först bestämt mig för. Jag insåg att skåpet skulle bli för "tungt". Nu är det lätt och luftigt!
Man tager vad man haver, och jag provar mig fram.
Här testar jag en variant för att slippa de trista glasrutorna.
Inte så tokigt, men jag har en annan idé som jag tror är ännu bättre. Den ska med tiden prövas. Nu har jag ett skåp för mina garner och UFON och annat som hör till. Jag är så glad! Och nöjd!

Jag kritade två hyllor, men det blev så blekt och tamt och jag tänkte att jag måste göra något för att ge dom lite liv, och jag tror jag lyckades. 
 Med en limpistol var det lätt som en plätt!
Och Fidde konstaterar att borta är bra, men hemma är bäst!

5 kommentarer:

 1. Så fint skåpet blev. Kan riktigt se hur det lyser upp hemma hos dig. Och spetsen på hyllkanten - det blev riktigt, riktigt snyggt.

  SvaraRadera
 2. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
  Vad jiddrans händig du e' och sååååååååååååå tjusigt!!

  SvaraRadera
 3. ÅÅ lekker farge!! Tøfft, vårlig og sommerlig på en gang:)) Så smart å ha en slikt skap til ufor og garn.. jeg har forresten ingen ufoer igjen! HURRA, nå er det bare vårkjolen som jeg holder på med og det kjennes fantastisk:))

  Så søt hyllen ble med den vakre blondekanten, vakre vaser med roser i:))

  Her er det 23 varme grader i dag!!.. og jeg måtte jobbe snufs;(

  Nyt vår dagene Eva:))

  SvaraRadera
 4. EN vante har jag i varje fall åstadkommit under resan. Det blev litet stickat på kvällarna när vi satt och surrade.....

  SvaraRadera
 5. Fidde <3
  Oh skåpet blev också väldigt tjusigt! :)

  SvaraRadera