9 december 2010

32. Kallt om stickbaken!

Ja, nu kryper temperaturen nedåt igen. I Falkenberg, eller i alla fall utanför mitt är det nästan -8 gr. Katterna längtar efter sommaren. De är inga vinterkatter!
Tack och lov har matte införskaffat ett fårskinn, där är det varmt och gott.
Och medan fårskinnet är upptaget fryser matte om lilla rumpan, som blivit större på sistone, kan det ha blivit en stickbak. Köksstolarnas säten är kalla, detta måste åtgärdas. Kanske kan lite ull i form av tyg och garn ändra på den saken.
Jag har en plan! Jag har en idé! Förhoppningsvis blir det ett sittunderlag, och i den bästa av världar minst fyra utifall det skulle komma främmat.
I morgon är det dags att återlämna hushållsassistenten. Men jag vill ha en egen. Jag vill hellre ha en egen hushållsassistent än en egen måne!

4 kommentarer:

 1. Låter spännande med de där sittunderläggen! Jag köpte nästan ett fårskinn häromdagen! Men jag insåg att jag inte skulle få ha det själv!!! Misse 10½ år har blivit så frusen av sig, så hon hade säkert lagt beslag på det. Men en annan anledning till att köpet inte blev av, är vår stundande flytt. Alla möbler kan inte flytta med, så jag får se om behovet finns när vi kommer på plats i lägenheten!
  Hade en gång en assistent, men gav den till min dotter.....vilket jag har ångrat. Men jag har inhandlat en ny, billigare sort. Men måste erkänna att den är inte lika praktisk som min gamla. Men den knådar bra och det är ju det viktigaste.
  Ha en trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Hej! Fint med filtunderlägg. Kanske skulle ordna runda sådana av någon gammal filt...

  SvaraRadera
 3. Maria, det var ingen dum idé. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Så fina vantar! Bröden ser goda ut! I kväll har jag bakat ända sen jag kom hem - i tre timmar. Det blev havre-tekakor och en chokladkaka med glasyr inne i och utanpå. Detta ska med till jobbet i morgon. Jag blir aldrig riktigt nöjd med resultatet. Det ser ibland ut som om en klåpare varit framme.Smaken är ju viktigast!

  SvaraRadera