24 november 2010

26. Gammal tant gör så gott hon kan...

...dansar fan så illaresten minns jag inte.  Men jag minns de här två, och vilket par de var. 

Men nu dansar jag inte alls, kan man städa sönder ben på bara 6 månader? Just nu skulle jag sitta i möte med lokala nämnden i Halmstad, istället får jag sitta här och vänta på att vårdcentralen ska ringa.

Igår träffade jag min underbara läkare på Sahlgrenska (hematolog), han satt och förbannade de politiker som misstror såväl hans patienter som han själv, politiker som tror att de flesta som är sjuka inte alls är sjuka. 

Ja. just det! Kan man ligga i soffan och sticka borde man väl kunna arbeta, eller hur...

Att det ska bli ett par vackra och sköna fotvärmare av de här mammut-tofflorna har jag svårt att förstå.  Men det visar sig när även den andra är stickad och körd i tvättmaskinen. Detta är ett äventyr!

Nu har vintern kommit, i alla fall på tillfälligt besök, för det är kallt och tofflor är ett måste på kalla golv.  Någon ynka minusgrad ett stenkast från havet kan vara isande bistert, och verka kallare än -17 grader i inlandet.


Kanadagässen sträcker, jag tycker jag hör dom flera gånger varje dag. De brukar vara lätta att känna igen eftersom de kacklar eller kucklar eller vad nu kan heta, de småpratar med varann hela tiden. Jag tror bara de är på väg mot mat, för vissa sträcker söderut, andra norrut. 
Och avslutningsvis en bild på Fina Frasse! På fläkten har han koll över allt i köket. 

Många katter har jag haft och älskat varann har vi gjort, men Fantastiska Frasse är den finaste. 

Han är för stor för att vara oriental, han skulle inte få några priser på kattutställningar, han skulle avsky en sådan tillställning lika mycket som jag själv. 

Men om man som katt kunde tävla i att vara mild och vänlig skulle han vara flerfaldig världsmästare!

2 kommentarer:

  1. Ha ha, ja det är faktiskt lite likt. I alla fall på den bilden... Ska hälsa honom det, då blir han säkert glad. :)

    Söt Frasse är!

    SvaraRadera
  2. ....hela kroppen rister den men rumpan den står stilla, så är fortsättningen på Hasse och Tages låt. Två toppenroliga killar som jag gillar.

    SvaraRadera