9 november 2010

21. Matte bara stickar och Frasse klagar!

Frasseman är indignerad och det kommer missljud från honom.  Han drömmer sig längtansfullt tillbaka  till tider som flytt. 

Tider då han fick plats i mitt knä och minst en hand var ledig för att klia och klappa. 

Det var tider det, suckar han sorgset och försöker klämma in sig mellan några garnnystan. 


Nu blir man bortföst så fort man lagt sig till rätta. Det är inte rätt, jamar han och blänger surt på mig!Men Disa bryr sig inte! Hon drömmer om märgben och annat smått och gott och låter mig sticka bäst jag vill.


Nytt garn, nya stickor och  
NU ÄR DET PÅ RIKTIGT!  
Jag ska inte blogga, jag ska inte börja på något nytt, jag ska bara sticka sockor, jag ska bara sticka sockor, jag ska bara sticka sockor, jag ska bara sticka sockor, jag ska bara...

6 kommentarer:

 1. En liten hälsning till Frasse han kanske kan vända sej till KRIS Katters Rätt I Samhället eller?????? Du kanske kan tjäna pengar på att sticka sockar till alla som bor på 1:a våningen i vårat bostadsområde våra golv är lika kalla som en isbana.Snygga sockar du håller på med nu.

  SvaraRadera
 2. Lotta, jag förmedlar inte den hälsningen till Frasse. Det är bäst för alla om han får leva utan den vetskapen. Han kan bli för odräglig annars.
  Kallt är det. Jag får ta ett snack med FABO, kanske vi kan göra en sock-deal!

  SvaraRadera
 3. Jag vet en katt till som inte är så förtjust i min hobby. Ibland behöver jag bara stäcka mig mot stickningen så sticker hon iväg.

  SvaraRadera
 4. Snack om att Frassepojken gillar sin matte oavsett vad hon gör. HAN SKA VARA MED! Och kan man inte komma så nära man vill, kanske man kan komma nästa när, eller i värsta fall nästan nästan nästan nära. Och det är ju alltid något även om det kunde varit mycket bättre.

  SvaraRadera
 5. Hej Eva!
  Jag älskar dessa orientaler och deras självmedvetenhet! Har precis samma bekymmer med siames-Alliz! Enda skillnaden är att hon inte nöjer sig med att ligga bredvid. Utan är mitt knä upptaget av stickningen klättrar hon resolut upp och lägger sig som en värmande nackkrage! Funkar inte ihop med stickning......
  Fina sockor! Lycka till med fortsättningen på dem
  Ha' de'

  SvaraRadera
 6. Det är inte bara katter som vill ligga i knä,min lilla Moses en Toypudel tycker det är toppen att ligga i knät när jag stickar.Han är även dataintresserad, ligger gärna i knä där också.

  SvaraRadera