24 maj 2015

Nu fläskar jag på!

Inga stickor eller virknålar här inte, bara färg och penslar, och roligare kan det inte bli! Roligt, men finishen det svåraste, varför de ickefärdiga bilderna hopar sig i en trave som blir allt högre och högre.
Långben står stadigt på jorden
Några lever farligt
Och så dessa som förföljer mig...
Anjo tyckte det var roligare när jag satt i soffan och handarbetade. Han kan ligga på mattan under köksbordet, men soffan är skönare! Och jag hör ibland hans uttråkade suckar - stackars hund!
Sol-Britt

Och så har den däringa Måns vunnit nån slags tävling, det kan man inte undgå när man läser nättidningarna. Och det var väl kul för honom, själv föredrar jag klassisk musik i P2, en av två radiokanaler som alltid levererar. Leverera, ett sådant där inneord, som jag egentligen tycker vansinnigt illa om. Man ska leverera, annars är man inget liksom...

ISCH!

3 kommentarer:

 1. Jodu nu ser du hur det blir - högar, högar och högar.....precis som jag sa, men det gör inget.
  Plocka fram högen en dag när du känner för det och titta igenom och helt plötsligt väljer du en bild och slutför den. Så gör jag. Jag har drösavis med högar, men det gör inget. Roligt ska man ha - inget tvång!

  Jiddrans vad du verkar gilla detta! Kul kul!

  Anjo kommer att glo ut mig ordentligt nästa gång jag kommer....jag som satte griller i huv'et på dig ;-))) så du inte har tid för honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, Gun, de där grillerna är värda guld för mig oavsett vad de fyrbenta anser. Jag upptäcker nya företeelser var och varannan dag. Papper från tryckeri :-) inte det bästa men nästa gång får jag se om det finns andra slags papper. Men att öva, öva, öva på och experimentera med helt okej.

   Nu har jag tagit en rejäl sväng med Anjo, så nu sätter jag mig igen.

   Radera
 2. Jisses, vad du ligger i!! Men så blir det när man blir "biten" av något..... Härliga bilder du bjuder på! Fortsätt du med färg och pensel, talangen finns där!
  Hoppas du hinner med en och annan "hundstund" oxå!
  Kram

  SvaraRadera