24 januari 2015

Inspiration


Inspirationen har jag fått av en som ständigt kursar! Och jag hoppas att jag kan få någon som inte tror sig kunna att ändå våga ta steget - för det är då bara såååå roligt. Roligt är det om man vågar slappna av, släppa loss och bara leka utan någon egentligen tanke.

Jag använder en tapetkatalog, tung som attan, men värt besväret att släpa hem och de kostar inget! De är utmärkta som underlag för akryl och akvarell. Några penslar och sedan är det bara att tuta och köra och släppa allt vad prestation heter. Nu är det inte småskolan det handlar om, där man ville visa upp en fin bild för fröken, nu är det helt prestationslöst!


Kattskrällena kommer jag inte ifrån, har en hel bunt liggandes som jag kladdat på för mycket och fått börja om på ny kula - om och om och om igen - men det är gott om blad i tapetkatalogen. Katterna tränger liksom på, från hjärnvindlingarna ända ut till handen.

De här två bilderna gillar jag verkligen! Jag har alltid varit svag för det abstrakta. Vill jag ha en bild som till punkt och pricka föreställer något föredrar jag fotografi. Bilder som aldrig slutar att fascinera är proffsen bra på. Som glad amatör får man vara glad om man själv blir nöjd!
Jag har bara lagt en passepartout löst på bilderna, det ser för det mesta lite bättre ut. Våga pröva du också! Det är verkligen roligt även när det blir pannkaka av alltihop, för något lite har man ändå lärt sig.

Tack Gun!
Du är bäst!

2 kommentarer:

 1. Oj oj vilka bilder! Jo nu har du släppt ordentligt! Där ser du att du kan - tänk inte utan bara MÅLA på! Skönt det där med tapeterna eller hur, då får du inte så prestationsångest för att underlaget kostat en massa pengar.

  Jo du i helgen har jag kursat på HV och haft sticknoja även lördagkväll så därav min sena ankomst hit och får se ditt tack! Jag blir både generad och glad. Det är så himla kul att jag kunnat inspirera dig och peppat dig på avstånd, så att du tycker att du kommit loss och kommit vidare i ditt skapande. Nu är det bara att måla på!
  Kramar från Gun

  SvaraRadera
 2. ÅåååH! Dessa katter! Jag älskar dem!!
  Är väl inte så mycket för det abstrakta, men gillar det jag ser! Fast katterna......
  Måla på du!

  SvaraRadera