22 november 2014

What a beautiful morning, what a beautiful day...

Sol, vindstilla, lite krispigt i luften - underbart!

Alltså, när saker och ting blir moderna och "alla människor" ska ha det, får jag obehagsknottror över hela huden. Och när jag inte hittar vad jag söker blir jag irriterad. Jag får höra: Det är inte modääääärnt! Lampskärmar i korgmaterial är helt ute, alltså finns det inte att få tag i. Men fiffiga Eva fixar det i alla fall. Här en blomkruka, som det var handtag på som jag fick slita loss.  Jag blev inte riktigt nöjd, provade med en annan underskärm.
Inte riktigt nöjd här heller, men med lite knep och knåp ska jag få till det. Tips: På Blomsterlandet finns det många fina krukor man kan sätta på huvudet :-)
Och så äntligen fick jag ändan ut och ramade in mästerverket. Känner mig mycket nöjd!


Det kommer mera!

Nöjd igen, som att ha tur i poker ju! Plockade en handfull nedfallna löv och lade dom i frysen (för eventuella smådjurs skull, alltså inte för deras skull utan för den allmänna trevnaden).  Och vad jag sedan gjorde ser ni på bilden. Visst blev det fint!

Det kommer mera!

En vacker ölöppnare i trä som också legat till sig innan jag fick ändan ur, men utan att bli nöjd. Helmesigt, måste ha en fräckare bakgrund, mycket fräckare för att det ska bli något.

Det kommer mera!
Innan denna dags slut kan ni se 80 dagar på SVT Play. Gör det, vetja! En underbar film!
En underbar film om kärlek, detta tidlösa och trolösa tema! SVT Play, film, 80 dagar

Och apropå Trolösa: Gillar du Krister Henriksson som skådespelare ska du absolut titta på det här: SVT Play, Stina om...Krister Henriksson
En av våra riktigt stora skådespelare!

- Snipp-Snapp-Slut -

3 kommentarer:

 1. Blev inte "så pjåkig" den där lampskärmen! Ger säkert ett behagligt sken.
  Garn kan man ju aldrig få för mycket av! Fast jag har nog fått det.....
  Fint väder var det visst här i går lördag, men det var sovardag för mig, så jag missade solen! Får väl hoppas att den visar sig snart igen.
  Ha de' gott!

  SvaraRadera
 2. Vilken fiffig lösning med skärmen! Och tavlan!! Signatur EH...du! Helt enastående fin! DEN ska du vara nöjd med. Jisses du vad du kommer att måla 2015 :-))))!
  Och jag tror du kommer att fixa en annan bakgrund till den öppnaren senare.....2015 :-)))) Du ska ha en med struktur och jag ska visa dig hur man gör struktur! Jösses vad roligt det ska bli!

  SvaraRadera
 3. Kommer att bli mycket packning...och jag tror inte du kommer att lägga dig tidigt ha ha ha ha!

  SvaraRadera