3 augusti 2014

Ruskigheter och broderi!

I sommar har jag tittat flera Johan Falk-avsnitt. Jag är imponerad för alla avsnitten och plottarna är bra och håller hela vägen från början till slutet. Rollistan går inte av för hackor!
Här upptäcker jag för mig nya skådespelare som Joel Kinnaman, Meliz Karlge, Jens Hultén med flera. Jag kanske har sett dessa förut men här tar de plats!
 Johan Falk-serien finns att hyra på film2home!

ANNICKAS BYRÅ hittade jag härliga provlappar med broderistygn. 
Och inspirationen fortsätter!

Jag har försökt att så Svartögats fröer men det gick inte så bra. Så när jag fick tillfälle att inhandla en som redan var uppdriven och kraftig var det bara att slå till. Och nu gläder den mig med sina underbara blommor. Den slingrar sig runt bokharabindans grenar.

Min lilla Saltgurka!

Det verkar som den där tropiska hettan har övergått i mera normalt väder. Men det är fortfarande varmt om nätterna. Man märker inte att fönster och altandörr står på vid gavel. Anjo och Fidde ligger och samsas i korgen därute och jag får ligga ensam inne - det känns lite snopet!

5 kommentarer:

 1. Tänk att Anjo och Fidde har blivit sådana kompisar! Ja här i norr är det också himlarns varmt! Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Ja det är varmt... Fast jag klagar inte. Jag tänker att man får ta siesta och leva lite som de gör i Medelhavsområdet. Det svåra är att sova. Men vi kan ju sysselsätta oss :-)

  SvaraRadera
 3. en del Göteborgsvyer i Falks filmer :)

  SvaraRadera
 4. Ganska många vill jag nog påstå. Åkte genom Lundby-tunneln häromdagen och rös när jag tänkte på De fredlösa. Himla bra TV-serie!
  /Eva

  SvaraRadera
 5. Thunbergia hade jag alltid som krukväxt förr i tiden. den blommade snällt och rikligt och vi hade en helt konfliktfri relation. Joel Kinnaman upptäckte jag riktigt i The Killing på Netflix. tala om att ta plats! han är jättebra, helt enkelt

  SvaraRadera