18 maj 2014

I sockträsket

I sockträsket á la enklaste modelllen är det som gäller nu. Ljudböcker, Vem vet mest och annat som tarvar koncentration kräver något enkelt för händerna.

Saker och ting börjar förfärdigas så sakteliga. Två kuddar till "nya soffan" har varit en sväng till skomakaren. Tyg till plösen ligger i en påse och väntar.  Men framförallt, jag har slitit. Trodde faktiskt att detta skulle vara mig övermäktigt, men jag klarade det, med nöd och näppe. Inte en platta till på väldigt, väldigt länge!
TJOLAHOPP!

3 kommentarer:

 1. Så fin din uteplats blev!! Man kan ibland mer än man tror! Framförallt när man är "tvungen" att få till något bättre!
  Sockträsket är allt ett bra träsk att hamna i när man ska lyssna på ljudbok!
  Idag blev det påfyllning i garnförrådet! Får se när det kommer in på bloggen. Men handfärgat garn från Tant Kofta , både till sockor och en sjal fick följa med hem......
  Här i Mölle vräker regnet ner just nu. Hoppas på uppehåll i morron, så vi kan ta en tur på Kullaberg.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Men jisses nu har du nog muskler när du jobbat på med plattorna! Skönt ibland att bara ha något att sticka som "flyter på" utan tankearbete. Just nu orkar jag inte med någon stickning alls - har läst så kopiöst mycket senaste tiden. Ska väl göra ett inlägg om det så småningom.
  Lev väl!

  SvaraRadera
 3. Jösses vilken fin hörna du har åstadkommit.
  Vofsingen ser lite vilsen ut.
  Här är soligt och 26 grader varmt ute.
  Lägenheten är i läge så jag får ingen skugga på hela dagen.
  Ha en skön dag.
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera