11 oktober 2013

Vilken färgprakt!

Nu svämmar nätet nästan över av vackra höstbilder, men vad gör det? Man kan inte se sig mätt på sådan prakt! Hobbyfotografer på Facebook får dagliga besök. Soliga dagar, ljumma nätter och renfanan blommar om, rosorna likaså, klematisen på sina håll och andra växter. Ingen kan väl klaga på hösten detta år såvida man inte är en kronisk kverulant!

Jag har slagit till på stort och ska sticka en väst, kors i taket! Jag ser den framför mig och hoppas den blir som jag tänkt - och garnet är helt underbart att sticka med (hmpf...).
Alpaca Bouclé
(tur att det bara är en väst...)

Alice Munro får vänta, först ut är Knausgårds Min kamp del 1. CD-skivorna är många men vad gör det! Uppläsaren Mats Eklund gör ett bra jobb.

Och så djuren:

TJO!

4 kommentarer:

 1. Sammarbetsovilliga garner har sina sidor. Särskillt om man behöver sticka baklänges...
  Härlig bild på dina pojkar!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Va stiliga Aranjo och Fidde är.
  De verkar ju trivas bra ihop killarna.
  Här är vackert solsken och naturen flödar över av färger.
  Ha det så gott hälsar
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 3. Blev litet tyst från mig ;-) läser läser läser och läser. Ja du vet det där med att lyssna på böcker är inte precis min grej. Ska bli spännande att se din väst. Slås av litet ångest när jag tänker på min tröja som ligger i en korg - bara en ärm kvar att sticka!

  Tur att kompisarna har varandra!

  SvaraRadera
 4. Visst har hösten varit fantastisk så här långt?! Har inte kunnat se mig mätt på alla färger som träden bjudit på i år.....
  Alpaca Bouclé, är helt underbart att ha på sig...... Men jag tycker det är pest att sticka med. Så lycka till med västen!!

  SvaraRadera