27 juli 2013

Sammanslagning
Tre små dukar, fållade för hand med perfekta hörn och virkad spets.  Någon har suttit och pillat med nål och tråd och varit så noga. Kanske gjorda för små prydnadsfigurer eller något liknande. Men sådant har man ju knappast längre. Jag sydde ihop dom och fäste två små fina spetsar på dukarna.  Från lådans mörker till bordet och ljuset!

Och nu hör jag regnet, gott!

4 kommentarer:

 1. Regn! Det har varit en bristvara i vår landsända. Skulle behövas, för här är det brunbränt. Till och med björkarna börjar ge upp och blir gula.
  Som vanligt är vi "på tur" och njuter lugn och ro.
  Det gäller att passa på, snart är det höst.....
  Ha de' gott!

  SvaraRadera
 2. Hej Eva!
  Skicka hit lite regn åt oss också. Har inte kommit en droppe här hos mig på jag vet inte hur lång tid.
  Vilka underbara promenader du och vovven tar tillsammans.
  Jag önskar att jag orkade promenera jag också.
  Nu önskar jag dig en skön fortsättning på denna dag
  Hälsningar
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 3. Men så fiffigt! Tänk så många fina hantverkssaker man ser på olika loppisar, men man kan ju inte köpa allt man ser. Tur att hantverk har fått en annans status än för ca 10 år sedan.
  Äldste sonen med familj körde åter till Stockholm och tack och lov har de landat hela i hemmet. Och de kom med det vackra vädret som varat i en hel vecka med stekhet sol så vi har suttit växelvis ute och inne och flämtat, men ikväll har det åskat och regnat rejält. Så de tog kanske det vackra vädret med sig också ;)

  Riktigt skönt med en rejäl regnskur!

  SvaraRadera
 4. Såna små har jag fått virkat till mig av en nu avliden gammal farbror. De ska ligga under kaffekoppen så om man spiller så rinner fet inte längre;-).

  SvaraRadera