12 november 2012

Escargot hat

Jag surfade runt bland "stick&virk" och letade after något särskilt utan att veta vad. Och så plötsligt hände det. Där var den! Snigelhatten, The Escargot hat. Mönster finns här >>
Det är förvisso på engelska men så jädrans svårt kan det inte vara. Tänkte egentligen att ta en paus från huvudbonaderna, men det är tydligen svårt. 

Mera "stick&virk" och jag kom till en facebook-sida med härliga bilder.


http://www.facebook.com/graffitigrannysJust before the big Duck race 

Tänka sig vilka fantastiska hjälpmedel det finns. Med rollatorns hjälp kunde jag ta mig till affären och handla igår. För säkerhetsskull fick Bästa Grannen Lotta gå vid min sida. Hur som helst, det gick bra men när jag kom hem eftersvettades jag som efter ett dubbelt maraton.
Och då slog det mig att så långt har jag inte gått på kanske ett år, inte undra på... 

TJO!

3 kommentarer:

  1. Bara för att jag inte hunnit läsa bloggar på en vecka så hinner du både läggas in och skrivas ut. Jag hade inte förstått att det var så nära förestående. Skönt att det är gjort och nu kan det bara bli bättre.

    SvaraRadera
  2. Den hatten är snygg! Asch du behöver inget mönster...du är ju "frilansare" så det är bara å virka på. Bra med promenadstöd och så roligt, trots svettningarna, att du är ute på vägen igen! :-))

    SvaraRadera
  3. Hstten var ju helt underbar!I fina färger också :)

    SvaraRadera