6 september 2012

Ringrostig och lite oredig!

Alltså, övning ger färdighet och ingen övning gör en ringrostig. Och det är dyrt att vara vimsig! Det senare har resulterat i att jag plötsligt sitter med två skrivare, en laser och en bläck. Var jag ska sätta kaffemuggen är nu mitt stora problem!
Med två skrivare kan jag printa ut en hel del, så nu ska jag kanske testa en idé, en liten webbutik. Och för det behövs webdesignverktyg och FTP-klient, i alla fall om man ska krångla till det.  Men det var ett tag sedan jag jobbade med dessa program och nu sitter jag mest bara och gapar som ett fån framför datorn. 


Men i förmiddags när solen gassade åkte vindan fram. Kampes tvåtrådiga måste ju gå från härvor till nystan för att det ska bli något av dom.
Fiddeli föredrog att ligga inne i en solstrimma!

Och så några septemberbilder från Falkenberg:
Det var en gång...
Mangel...


 Vy från före detta soptippen
Rågblont strandgräs
Med rumpan i vädret!

2 kommentarer:

 1. Han är då för söt katt'n - ja även fyrbeningen med rumpan i vädret! ;-)

  men oj webbutik! nu blir jag jättenyfiken vad du ska sälja....

  SvaraRadera
 2. men kanske kan du använda blogspot - en annan blogspotsida som butik och lägga en länk väldigt tydligt här till din sida.

  Eller Epla. De tar i och för sig en liten avgift på det man säljer.
  http://epla.se/

  Nu ska jag dra iväg till Grisslehamn och ett pensionat. Vi är 13 tjejer som träffas där hela helgen och stickar, broderar, äter gott och surrar i allmänhet. Jag har varit samordnare denna gången och hållt i trådarna, men nu kan jag rulla tummarna i ett par år ;-))

  SvaraRadera