15 augusti 2012

Knollrigt i knoppen!

Upphandling är ta mig fasen ett hantverk i sig. Så mycket att tänka på! Man blir alldeles knollrig i skallen. Specifikationer, CV, referenser, certifiering, auktorisering, specialistkunskaper, optioner, planering, beredning, 
genomförande, expediering, arkivering, uppföljning, prissättning, viktning och mycket mer.  Det är vad revisorerna i Region Halland nu ägnar sig åt. Jag slocknar vid hemkomsten, Mika likaså som varit på pensionat som jag varmt kan rekommendera.
Ugglebo Hundpensionat
Och inom kort bär det av på KOMMEK-mässa. Då blir det stunder över för stickning. Men vad för slags - det är frågan!
Källa

Det här är min favoritblus/tunika i tunnaste linnetyg. Efter den här modellen vill jag sy tunika, har haft tankar på att sy tunika sedan i våras eller egentligen sedan flera år tillbaka. Men man kanske också kan sticka, både i lin och i ett ullgarn. Det blir nog till att besöka Öströö Fårfarm igen!

Med altandörren öppen ut mot solen hör jag katter i slagsmål. Fidde Fidel är naturligtvis en av kombattanterna. Frasse tror på Peace, Love and Understanding och MAT
Han har hittat en plats där han har koll över köket.

2 kommentarer:

 1. Håller med, Ugglebo kan verkligen rekommenderas. Har haft mina där flera gånger.
  Hmm, har du spillt glass på blusen eller? Sy på en ficka i en glad färg kanske. Eller flera små i en lodrät rad.

  SvaraRadera
 2. Tack bug nick och bock för röstningarna! Ja jisses så förvånad jag blev med fototrissen för där är det såååå många duktiga fotografer!
  Ja det där med upphandling är en hel vetenskap. Jobbar ju på en IT-avdelning där jag varit inblandad i en del upphandlingar.
  Så roligt att Mika har det bra. Kanske kul att få busa med några andra fyrbeningar?
  Nyfiken som jag är så googlade jag vad det är för mässa du ska på. Ja tänk med ekonomi har jag också jobbat - bokfört, gjort bokslut och dylikt, men det var ändå inte "min grej" så jag bytte inriktning.
  Är du också en sådan där "spillare" som jag. I måndags då hade jag riktigt sölat ned mig på lunchen. Tur att jag skulle sitta "i min hörna" ända tills jag skulle gå hem!
  Ser att du har målargrejerna framme. Kul!

  SvaraRadera