1 juni 2012

Sladdrig mössa med mera

Tangentbord kan vara en rätt så äcklig företeelse, om man som jag spiller och har sig. De har väl blivit några stycken med åren. 
Bildkälla


När hela kaffe- eller tekoppen välter just där är det kört. Det har hänt! Och då, just då i det ögonblicket, när man svor i högan sky så det började osa bränt, lovade man sig själv att aldrig mer dricka kaffe eller te vid datorn. Ett löfte svårt att hålla!
How to clean an iMac keyboard
Härom morgonen var det så kallt när jag var ute och cyklade med Mika att jag behövt en mössa. Så nu är det en på gång i bomullsgarn, i favoritmodellen. 
Men den kommer nog att bli rätt så sladdrig, verkar det som.
Hövvet är för övrigt inte som det ska, det gör ont och är liksom inte med mig vilket delar av övriga kroppen inte heller är. Det blev till att uppsöka läkare som misstänker muskelreumatism. En misstanke blir inte sann förrän det finns bevis, tänker jag då. 
Jan van Eyck / Bildkälla

Jag vägrar muskelreumatism trots att jag har alla symtom utom viktminskningen. Man hinner inte mer än hem så googlar man och finner en pinad påve. Suck!

Damen i bild, det är den stora, vill bara jaga harar. Inte för att hon får fatt i någon, men spåren luktar och frestar.

Den lille herren skulle gärna lägga små söta mesar och sparvar vid mina fötter, men bjällran på halsbandet verkar ha effekt. 
 Kantnepetan är mycket tacksam att ta in och sätta i vas!1 kommentar:

 1. Men ooo har du kanske det ;-( fy! Ja vad mer att säga.....

  men oj så skyldig Mika ser ut....skrämde hon några? Det är nog svåra att få fatt, men att skrämmas är säkert skojigt också.

  Kan du ha nepetan inne blir inte herrn galen då? Häromdagen fick jag se en katt ligga och åla i rabatten där vid nepetan...doftar gott ;-)

  burr här är det superkallt och regnigt. Jag vill ha sol så jag kan jobba undan mitt superdåliga samvete - trädgården - i helgen.
  Ja ja det blir väl att sitta inne och sticka på ena barnbarnets kofta så att den blir klar någon gång!
  Håller tummar och tår att det inte är det du befarar!

  SvaraRadera