10 december 2011

Julmarknad dag 1 / Tom Peng Pung

Vi fick ihop till bordshyran och funderade en stund över morgon-dagen. Kan det vara värt ett försök till? Ja, vi kör ett race till vilket betyder följande: Vi sitter och stickar och babblar på och ler glatt mot förbipasserande i hopp om att de ska komma och titta.
Men det var värst vad folk håller hårt i pengarna. Många tittar knappt, bara sveper förbi med tomma blickar. Kanske ser de inte träden för all skog (eller hur var det nu...). Några torgmadamer gav upp och packade ihop.
Mössor fanns det gott om, konkurrensen är stenhård. Men den rödgrå-randiga är i alla fall såld, yeaaah! Och Lotta har sålt världens bästa disktrasor i lingarn.

Datorn börjar gå trögt, det är dags att rensa i bildarkivet. Jag behöver frigöra några gigabyte. Men vissa bilder kan man bara inte kasta eller förminska för att ge datorn mer arbetsutrymme. Här är Fidde Fidel som liten, väldigt liten och otroooligt söt!

3 kommentarer:

 1. Vilket fint dukat bord ni har!! Och ändå är det inte lätt att vara "torggumma"?? Det är nog som du tror, folk håller i pengarna.....
  Hoppas ni har bättre tur dag 2!

  Ha en skön lördagskväll.

  SvaraRadera
 2. Hej!Jag hade samma känsla förra helgen. Sålde inte mycket på den julmarknad jag hade anmält mig till. En liten tröst var att jag mot slutet gick en tipspromenad och vann ett presentkort på COOP. Så nu kan jag köpa massor av julgotter att mumsa på.

  SvaraRadera
 3. Åh så tråkigt att det inte var någon större kommers! Folk kanske "håller i pengarna" i dessa tider.....

  söt Fidde....! Förlåt Fidde du vill kanske inte vara söt utan stilig!
  ;-))

  SvaraRadera