30 november 2011

Morrhår och Ärter och Morfar i det Gröna

Fördelen med att ha mycket på gång är att det alltid finns något annat att göra om man tröttnar på det ena. Nackdelen är att saker sällan blir helt färdiga utan mest bara ligger där och liksom väntar. Ibland får jag ett ryck, mest ganska halvhjärtade om jag ska vara ärlig. Idag fick i alla fall Dillkungen Morfar Werner lämna plats för Morrhår och Ärter.
När jag grävde i korgen med påbörjade broderier hittade jag den här och gjorde lite till på den och vips så blev det något. Nästan klar är emellertid långt ifrån klar. Pillet med ram återstår.
Allra Bästa Grannen Lotta har kommit tillbaka från obygden efter två veckors "barnpassning". Det känns bra, nu är liksom ordningen återställd. Vi fikar och stickar då och då och det är så trevligt! Och Frassemannen värmer sig på spisfläkten. Han är så söööööt!
Det var en båt som sa till en annan: Vad du var stilig, vi borde borda varann, gjorda för varann, och köla lite grann, som bara båtar kan.
Småbåtshamnen vid Ätrans mynning efter blåsten

4 kommentarer:

 1. Håller starkt med om de två första meningarna. Befinner mig precis i en sådan period just nu... :)

  SvaraRadera
 2. men tavlan och dillkungen passar ju tillsammans...tycker mig se att tavlan innehåller små gröna broderier - ser ut som dillvipporna kanske....? Kanske morfar ska in i en lagom stor plastficka som du broderar fast på ett tyg - dillvippor runt om kanske? Nä nu skena min fantasi iväg alldeles tror jag....jag tycker att morfar är så fiiiin så han ska inte förpassas till någon undanskymd plats.
  nämen oj vad den båten kramade hårt då ;-))
  ha det gott

  SvaraRadera
 3. Tavla med dam och katt, så fin!!
  Och det där med många järn i elden.... Vem har inte det??
  Nu har novembervädret kommit till oss! Blåst och regn! Så idag var det gott att ha "sovdag".
  Kram

  SvaraRadera
 4. Störtskön bild på katten!
  Fy, så trist att bara ha ett projekt på gång, Jag har som du, massor. Omväxling förnöjer! Trevlig helg!

  SvaraRadera