26 maj 2011

92. Hålla tungan rätt, och borra!


Och det handlar inte om tandläkar-besök, utan om att borra små hål  i mitt fina skåp. Jag vill slippa de trista glasrutorna, och hade en idé om att göra ett "solrosskåp" av till exempel servetter med solrosor på, och sedan limma dit dom på rutorna, på samma sätt som man gör med glas och sedan sätter värmeljus i dom.


 Men jag hittade inga servetter. Däremot hade jag kunnat använda solrosor som jag fann på nätet. Det hade kunnat blivit riktigt, riktigt fint!


Men jag klurade en runda till och gjorde det enklare för mig. Om jag misslyckas med klistrandet på glaset blir det bara eländigt fult, om jag sätter dit något som kan bytas ut behöver jag inte vara rädd för att misslyckas. Fram med alsenalen, det lilla man har!Och så var det bara att borra och skruva! Och borra gjorde jag, lite för mycket! Men för övrigt gick det bra. Två rutor är gjorda och två återstår, men just nu saknar jag småskruvar. OBS! Vill inte ha fler hål i skåpet.


Nu är det bara att skruva loss och sätta dit något annat när andan faller på. Lilla hålet har fyllts med spackel och ska målas. Och när även det är gjort är SKÅPET äntligen klart! Och jag är en nöjd en som kan lägga alla tusenlapparna jag sparat på annat, om jag så vill.


Jag avslutar med en kiiise-bild, för att de bara är så raaara!
Nu har jag testat att stoppa in några bilder lite här och där och till vänster och till höger. Jag saknar bättre verktyg för att passa in bilder och text. Man kanske kan göra det bättre om man HTML-kodar på egen hand, men det är så pilligt. 

Och ute är det riktigt, riktigt  ruggigt, rena höstvädret, hua!

4 kommentarer:

 1. Duktig du är :) Njuter av den fina kattbilden.

  SvaraRadera
 2. Så fint ditt skåp blev!! Impad av dina kunskaper med datorn. Jag är i nybörjarstadiet och testar vilt! Blir inte alltid så bra. Hmmm
  Pussa katterna från mig, saknar min pratglada siames. Men kanske till hösten att det blir en ny, om jag kan stå ut så länge....
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Men oj vad du fixar och donar...men någon hjälp av de två verkar du då inte få ;-)
  ha det bäst...

  SvaraRadera
 4. Tack för hälsningen hos mig..och nu blev du förvånad att jag dyker upp va!! Som gumman ur lådan ;-)
  Avslöjar snart på bloggen var jag är,,,,,tog med mig bärbara men tänker inte använda mobilt bredband härifrån - blir dyrt. Men har en trevlig hyresvärd så jag fick koppla upp mig på deras nätverk och surfa gratis.
  Ha det gott!

  SvaraRadera