20 april 2011

78. Och så var det påsk igen...

Jag har vid 58 års ålder fortfarande inte fattat varför påskhelgen infaller olika varje år. Eller så minns jag inte. Men eftersom påsken är en kristen högtid så har det väl med det att göra.

Hur som haver med det.  2011 års påskhelg verkar bli fin, det vilar ett högtryck över stora delar av landet. Må det vila! Och jag önskar alla som hittar hit en Himla Fin Helg.

Grannen Lotta har satt gula fjädrar i rosenträdet. Min trädgård består mest av stora hålor, åstadkomna av en valp. Inte roligt alls! Magnolian som jag köpte häromdagen har jag planterat utanför staketet.

Bakom pallen finns ett mullbärsträd som jag försöker rädda,  men jag tror det är för sent. Tänka sig vad en liten hund kan åstadkomma. Och såna går man och skaffar sig frivilligt, och betalar för dessutom. Tänka sig!  

Men rosmarinen vill jag  ha kvar, hör du det din lilla rackare.

Nästa helg försvinner den lilla marodören, och då kan jag lova att jag ska fira.

Jag tror minsann att Disa är på väg in i ett löp, så om hon fick bestämma - MEN DET FÅR HON INTE!Det ryms mycket i en hundkäft, särskilt om andra är intresserade av det man vill ha - då kan man stoppa in hur mycket som helst...


Fidde Fidel (Fiddeli, Fiddelutten) och Feta Frasse, som inte längre är så fet. Två högt älskade orientaler.

Ja, just det. "Två stickor och virknål" jobbar på vimplarna. Många blir det! Fint blir det! 

Tjo!

5 kommentarer:

 1. Åh den lille marodören är ju så ljuvligt söt! Jag tror nog allt du tycker om den lille rackaren ändå fastän plantorna ryker.... ;-)
  Jisses vilken sakletare den vovven e' - vill ha, vill ha tänker hon nog.
  Kissemissarna är också söta...men gräver inte de i trädgården?
  Magnolia - ett så vackert träd - vilken sort är det du har? Har funderat ett tag på att skaffa ett sådant...

  SvaraRadera
 2. var valpvakt igår åt en på 10v...jisses säger jag bara...kan inte komma ihåg att våran dam på 5år var så intensiv när hon var liten...det rök både garnnystan,skosnören och stackars Zelma (våran vovve) blev terroriserad av den lilla...men söt-det är hon :))

  SvaraRadera
 3. Glad Påsk på dig!

  Jag hoppas du hinner sticka i solens sken!

  SvaraRadera
 4. Glad Påsk på dej också. Fick för mig att jag såg en av dina valpar på Slöinge djursjukhus i tisdags när jag var där. Hörde när de anmälde sig att valpen var född 22/1. Familjens pojke hette Milton tror jag.

  SvaraRadera
 5. Naw...Vilka sötisar till fyrbenta det var här ♥
  Glad Påsk & NosePûssar från oss!!!

  SvaraRadera