3 mars 2011

61. Bland kiss och bajs...

Svabben går, falleri fallera! Snart är golvet nernött till betongen. Men det bryr sig inte Fidde om, han har upptäckt att det är lugnast där man minst anar det, för odjuren är ständigt på huppegupp-täcktsfärd.
Provade att virka av garnet jag köpte för några kronor på Kupan. Tanken var att jag skulle virka en korg av något slag, men fann snart att den även blev utmärkt som mössa, så nu vet jag inte var det slutar, om det slutar, eller om det blir liggande tills nästa gång jag tar fram det, typ...
Men just nu bryr jag mig inte så mycket om vad det ska bli av det garnet och alla andra nystan. Just nu längtar jag istället bort till en tyst, lugn, ren och vacker plats där jag BARA har mig själv att rå om!

SMHI spår kallt men soligt i helgen. 
Hoppas mest på det senare!4 kommentarer:

 1. Nämen oj..visst har Fidde flyttat in i valparnas hage eller.??..smart katt! Ja ibland skulle man vilja lägga in sig på vilohem ett par dagar. Helt ensam så man slipper vara social på kuppen utan bara vara i en "bubbla"...

  SvaraRadera
 2. Ha ha, vad söt Fidde är! :)
  Och jag som tycker det blir mycket svabbande i början med en valp... Lite skönt att en snart sjuårig herre som är rumsren sen länge. ;)

  Hoppas också på sol!
  Kram

  SvaraRadera
 3. När valparna var 6-8 v kändes det ofta som om man kom upp till stampat jordgolv på morgnarna. Hur goa de än är, så är det massor av jobb och det är faktiskt rätt så skönt när de levereras till sina nya ägare vid 8 veckors ålder =)
  Hoppas också på sol och fint i helgen!

  SvaraRadera
 4. Majsan, ja nu får jag verkligen erfara att det inte bara är gulligt att ha valpar. Just nu känns det som ALDRIG MER! I alla fall inte i en liten etta på 40 kvm. Eftersom de flyttat in i rummet, utan min tillåtelse, har jag nu gjort köket till ett "fredat" rum. Jag behöver inte sätta mig på toa-stolen för att gråta en skvätt av utmattning.
  Men solen lyser idag och valparna tycker om att vara ute och strax ska jag fika ute med grannen. Livet är i alla fall ganska underbart!

  SvaraRadera