12 februari 2011

54. Ingen titel

Köket är ommöblerat och anpassat efter en tik med åtta valpar, så frukosten får intas framför datorn för där får jag plats. Och så fick jag lust att göra ett inlägg utan att veta om vad.

Man måste ju vara lite flexibel även om man har en stick- och virkblogg. Det finns faktiskt annat här i världen.

Om ett par timmar kommer det en familj och ska titta på sista tjejen i valpkullen. Innan dess ska det snyggas till, de skräpar ner de små liven. Och jag tror minsann att det är dags att börja ge dom lite blötfoder. Det börjar bli trångt när alla ska till att dia på Disa. Nu har de börjat socialisera sig. De ska ju bli "samhällsmedborgare" och tränar på detta genom att morra!

Det här är hemmastudion, proffsigt värre. Man tager vad man haver!

Domherrarna har besökt min uteplats i vinter, de gillar solrosfrön. Nu när snön i stort sett är borta och skogen borde föda dom, kommer de i alla fall hit. Maten är ju liksom uppdukad så varför inte ta för sig. Och ute kvittras det, nu sjunger småfåglarna upp sig.
Det ska ju låta extra tjusigt när det ska till att svärmas. Snacka om örongodis!

Om vi har sådana här i Sverige vet jag faktiskt inte, men fin är den i alla fall.
Bildens webbplats


Lite sticke:

Det börjar dra ihop sig. Det börjar dra ihop sig på sätt att projekt börjar bli färdiga. Och jag tänker så sågspånen ryker, vad ska jag göra härnäst... Jag är svag för mössor/hattar och tunikor, kanske det blir något sånt.

Ögonläkaren sa i början av maj, igår kom det en kallelse till den 23 februari. Starroperation på ett öga i taget. Snacka om att man börjar bli gammal! Artros i ena höften och grå starr, vad är det om inte bevis på att åren går. Kan man stoppa pressarna!

Kan man sticka efter operation? Är det bättre med laser, och vad kostar det?

Och sist men inte minst, hur gör man? 
Hur gör man för att få mössan att se ut så här, hur virkar man?

Trevlig helg på er!

4 kommentarer:

 1. Verkar som Du har fullt upp =) Kan inte virka, hoppas ngn annan kan råda. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ojdå hemmastudio har inte jag! Ja och inga valpar heller!
  Fågeln - rödhake?? I så fall har vi den.
  Ingen aning om vad som är bättre eller sämre vad gäller operation. Och hattarna - nada koll på virkning av hattar. Ska jag googla? Jag är en "djäkel" på att googla :-) "ha de gött"

  SvaraRadera
 3. Jag blir alldeles sjuk när jag ser valparna. Det var några år sedan vi hade valpar i huset.
  Hur man virkar just dom mössorna vet jag inte, men jag har köpt en alldeles nyutkommen bok "Virka vackert" av Tove Fevang. Den tyckte jag var riktigt bra. Beställde den på Bokus som ju är billigast.

  SvaraRadera
 4. Lycka till med operationen! :)

  SvaraRadera