28 oktober 2010

15. Vilse i pannkakan!

Ibland blir man lite vilsen, eller i alla fall blir jag det. När man tror att det är fredag, fast det egentligen bara är onsdag är man dagvilsen. Nu har jag dock klart för mig att det är torsdag idag, och fredag först i morgon.

Det här är en stickad sjal, visst är det en vacker bild. Kunde lika gärna vara en litografi. Tyvärr minns jag inte var jag hittade den.

I går köpte jag garn på RUSTA. 300 m 75% ull och 25% polyamid för 59:90. Men provstickningen visade att det inte var något vidare skönt garn.

Fina Frasse och Fräcka Fidde busar med varann!

4 kommentarer:

 1. Oj vad jag blir nyfiken på ditt nya garn,jag kommer hem i morgon. Kul att du har stickat en halsduk som omväxling till alla dina hattar. Vi ses snart.

  SvaraRadera
 2. Lotta, jag har inte stickat en halsduk, det är bara en bild. Vi ses i morgon, kanske. Ska på seminarium i Varberg. Kanske först på lördag. Hoppas du har det bra!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin stickblogg! Fina bilder, trevlig text, och talboksrecensioner. Nu får jag sannerligen lust att köpa garn. Du ger mig inspiration.
  Hälsar
  Eva-Lis i Skara

  SvaraRadera
 4. Hej Eva-Lis och tack för besöket. Vad kul att du gillar min blogg och låter dig inspireras. Förra året flyttade jag och fick på så sätt en granne som inspirerat mig.

  Kolla runt på alla stickbloggar, på stickamera.se och du kommer att finna flitiga, duktiga kvinnor i alla åldrar som stickar och virkar.

  Lycka till!

  Hälsar
  Eva

  SvaraRadera