6 juni 2015

I am singing in the rain

I Lissabon där danser dom, 
oavsett om det regnar eller är sol!

Igår var det en strålande dag och jag försökte sitta ute och måla, men attans vad färgen torkade snabbt. Och så ville jag ha sol i ansiktet men skugga på målarbordet vilket blev lite knöligt och resulterade i ryggsmärtor. Ingen höjdare!
Trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. Det är inte lätt att få rätt ljus, ibland får man offra ryggen :)

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild med alla färgglada paraplyer! :-) Det var ett tag sen jag tittade in här och det har ju hänt massor. Bloggen har bytt layout och du målar. Visst är det härligt att låta kreativiteten ta sig olika uttryck! Jag gillar de bilder som har abstrakta motiv. Toppenfina! Efter en annorlunda höstochvinter med bergådalbana på jobbet och uppbrott på hemmafronten så har jag nu börjat landa. Har trott det flera gånger, men nu finns tiden och lusten också. Min blogg har varit sorgligt eftersatt och jag tar det lite pö om pö med den nu. Material finns det, men det ska skrivas om bilderna också :-). Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Som man brukar säga....livet kom emellan dvs ekorrhjulet har gjort att jag inte hunnit blogga men väl instagrammat. Vet att du skaffat det, så du ser nog att jag lever......
  Du har "fastnat" i måleriet - jätteroligt! Skitsnygga tavlor!
  Jo jag stickar, broderar, målar - har varit på Vedic Art kurs i tre dagar. Blivit invald i styrelsen för en broderiförening - så gubevars lugnt är det då inte!
  Har också haft en målarkurs med några kvinns - varav två blev helt fast i detta!
  Så roligt att inspirera! Jag kommer nästa vår igen som en flyttfågel farande med bilen full med grejer - ha ha ha - till husdjurens fasa!
  Lev väl - jag ringer nog en dag!

  SvaraRadera