22 juli 2014

Lata sommardagar!

Alldeles för lata, vill jag påstå. Kan man skylla på värmen? Jag gör i alla fall inte många knop!
Tack vare lilla fläkten kan jag sitta ute och brodera, det är allt jag orkar med. Jag tror nog också att åldern bidrar till slöheten i hettan, i alla fall så skyller jag även på den.

Langettstygn och mille fleurs på glest linne. Måste bara cykla in till staden och täcka vita kudden med blått örngott. Skulle uppskatta några molntussar att cykla under!
Spänningslitteratur passar bra i hettan, kräver inte så mycket koncentration och eftertankar, bara att "go with the flow". Michael Connelly är bra!

David Baldacci är en hårding. I Den gemensamma nämnaren, som kom ut 2003, lär man känna paret King & Maxwell. Och jag förstår att jag läst Baldacci i fel ordning, om man nu ska vara korrekt. Så om man börjar kan man ta det i den här ordningen: 1. Den gemensamma nämnaren 2. Rollspel 3. Geniet och 4. Dubbelspel, i alla fall är det dom jag läst!
Gillian Flynn´s Gone Girl var förbaskat bra - sträckläsning. Och det sägs att Mörka platser också ska vara bra eller den bästa hittills, jag har precis börjat. Recension >>

2 kommentarer:

 1. Hej i sommarvärmen.
  Här i Uppsala har vi 28 plusgrader . Jag tror jag dör snart..
  I går fick vi en åskskur och i lördags fick vi ett skyfall.utan like. Åskan slog ner i tvåvåningslänga och tände på det var flera lägenheter som vattenskadades.
  Va duktig du är på att brodera.
  Kissemissen verkar att ha det skönt där han ligger.
  Ha en fortsatt skön dag.
  Hälsningar från
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu är det nästan outhärdligt. Man blir liksom alldeles matt och orkeslös. På våra campingplatser är det fullbelagt, turisterna tycker säkert det är toppenväder för det strand- och badliv de kommit hit för.
   Hälsar
   Eva

   Radera