13 juni 2014

Ditten och datten

JUST DET!

John Rebus, jag har följt honom från första boken om honom, som kom ut för säkert minst 20 år sedan.  Jag gillar Rebus även om han verkar uppfattas som en egensinnig skitstövel av de flesta, såväl skurkar som kollegor. Om han fanns i verkligheten och jag skulle ”konfronteras” med honom, skulle jag förmodligen tycka detsamma. Mer om boken här >> Mer om författaren Ian Rankin här >>
Min gräsmatta ser ut som en EEG-kurva. Rent topografiskt åt helskotta ojämn och gräsklipparen förslår inte långt. Jag skulle behöva någon slags geléformad gräsklippare som kan anpassa sig efter nivåskillnader. Finns det sådana?

Det festas i närområdet. Jag antar att det är skolavslutningar och studenter som firas/firar. Jag har definitivt inget emot det, tvärtom. Men sömntutan i mig undrar när jag ska somna i kväll. Det är tufft att vara kvällstrött, för resten av världen verkar inte vara det :-)

TJO HEJ och KLACKARNA I TAKET!

2 kommentarer:

 1. Tack för länken!! Vilka arbeten, så fina.
  Den där gräsmattan påminner om den vi hade innan vi flyttade till lägenhet! Det är tyvärr smällar man får ta när man har grävtokiga hundar....
  Trevlig helg önskar jag dig!

  SvaraRadera
 2. Glömde säga på förra inlägget att det där broderiet ser ju strålande ut och franska knutar ger jag mig aldrig på att ta upp ---jag "tjorvar" ner dom i stället ;-)
  Du kan väl stöka litet grand när DE ska sova :-)))))

  SvaraRadera