24 april 2014

Måste blogga lite...

Måste blogga lite och lugna nerverna. Den här stollen gör mig stundtals knasig. Nu har jag bytt lås på grinden, ett nytt på utsidan, ett nytt på insidan. Suck!
Har repat upp en virkad sjal som bara skulle komma att bli liggande och stickar nu en dragspelsvariant som jag vet blir bra. Tänk att färgerna kan bli så olika - det är ju samma garn.

 Det är nog lite utesittar/stickar-väder idag!

- Tjofadderittan -

2 kommentarer:

 1. Nämen vad säger matte om dig Anjo....hon som faktiskt älskar dig ;-)
  Är du så smart att du öppnar grindar? Titta så oskyldig blick han har till och med litet ledsen att han inte får gå ut när och hur han vill ;-)))

  Ja verkligen olika färger fastän det är samma garn - beror nog på ljuset när du fotograferade de båda bilderna...en kanske i dagsljus och en kvällsljus? Hoppas du blir nöjd nu när du repat upp och gör om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En gång i tiden en föraktad gathund som fick ovett och stryk var han än kom. Ser alla chanser att fly om så skulle behövas. Ibland får han tillbaka sitt gamla beteende och det är svårt att veta vad som orsakar det. I går fick jag göra det jag inte borde göra, jaga honom genom trädgårdarna med en kratta för att han inte ska börja gräva sig ner i alla kaninhål. Alltså blev till och med jag en av de onda. Nej då, jag älskar honom och han ger mig så mycket, men i vissa stunder ... :-)

   Radera