1 september 2013

Vill inte tro...

Tolv grader och friska vindar, regnet hänger i luften, det känns som höst - VILL INTE TRO DET! Jag är ju inte färdig med sommaren ännu även om hösten är min tid.
Bokharabindan och stockrosen lever ett farligt liv, jag har bundit och knutit och håller tummarna - det blåser i träna!
 Lillrosen fick följa med, även inne är det lite höststämning.
Men den här jycken verkar inte bry sig, han tuggar på och stortrivs!
- så länge det inte regnar, för det är inte kul -
Stickningen till Sundsvall fick bli något enkelt (bortsett från lettiska flätan) men det blev inte en maska stickad. På en liknande konferens i Östersund för två år sedan stickade jag en strumpa. Nu bidde det inte ens en tumme. Men idag har det varit innestickarväder och jag har tittat på två bra program i SVT Play: "Searching for Sugar Man" och "I studion: Karajan" - om två unikum på var sitt sätt. 
Jag har alltid varit beundrare av dirigenter. Tänk att få stå på pulten och vägleda en hel jädra symfoniorkester - och dessutom göra det lika bra som Herbert von Karajan. What a feeling!

4 kommentarer:

 1. Ja vi som hade tänkt åka mc till Vadstena denna helg fick ställa in det för i lördags vräkte det ner här hos oss i Tumba. Men idag så har det varit fint! Ja de programmen var enastående att se och har du sett Expedition Jemen - 52 grader i skuggan?

  SvaraRadera
 2. Motorcykel, regn och blåst låter inte särskilt skönt, men det kommer flera fina helger. Tack för tipset, det får bli soffan idag.

  SvaraRadera
 3. Vi håller fast sommaren lite till. Idag har vi suttit och njutit i solen i badkläder! Varmt så man blev svettig! Har ju några dagar kvar på min ledighet, så solen får gärna skina lite till. Men visst märks det mornar och kvällar att hösten är på G!

  SvaraRadera
 4. meeeeeeeen Jemenfilmen finns ju kvar - här har du länken - sätt dig nu och glo med ett roligt sticke!

  http://www.svtplay.se/video/1424799/expedition-jemen-52-grader-i-skuggan

  SvaraRadera