30 juli 2013

De komma från öst och väst...

Jag tänker inte på frälsningsarméns soldater utan på molnen. På östfronten ser det lovande ut, på västfronten är det i alla fall lite molnigt!
Men de mötas icke! Inga kollisioner, inget dunder och brak med efterföljande regn. Varmt och torrt som snus fortsätter det att vara (bilder tagna vid Lövstaviken).
Den här grabben gillar läget!

Alltså, man kan ju undra vad jag håller på med... Det liknar inte riktigt mössan på bilden trots att jag i stort sett (?!?) följer beskrivningen. Frågan är om det är jag eller DROPS som är ute och cyklar!

TJO!

5 kommentarer:

 1. Hallå Eva!
  Satt vid skrivbordet och tyckte att jag hörde några mystiska ljud. Jodå det började regna ute och har nu regnat i flera timmar. Jag hoppas det kommer att fortsätta ett tag till. Regnet har avtagit en aning men ej slutat helt. Jag har inte dansat regndansen men kanske någon annan har gjort det.
  Tänk att vi fick regn till slut. Men jag såg att det skulle bli sol och uppåt 30 grader varmt fram mot Helgen igen.
  Ta det försiktigt med handen.
  Hälsningar
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 2. Men då har det blivit lite friskare i luften hos dig, skönt! Molnen har ökat och kanske kommer det några skvättar här också. Då går jag nog ut och ställer mig mitt gräsmattan. Handen är bättre, även om vissa rörelser är onda, använda växelspaken i bilen GÖR ONT!
  Trevlig kväll på Dej
  Hälsar
  Eva

  SvaraRadera
 3. Men du, du skulle ha varit häruppe i fjällen i lördags när det riktigt brakade loss! Dunder av högljutt mått, blåsigt och ett hällregn. Hela kvällen var det full fart, men mot natten lugnade det ner sig. Sedan har det inte kommit en droppe, men så skönt det blev i luften!

  Dina katter kan verkligen konsten att njuta! Kanske har de tagit efter dig ;-)

  Ja vad ska jag säga om mössan!?! Gillar din humor
  och ditt eget leende mitt i "eländet" :-))
  Men jag har hört av många att det ganska ofta är fel på Drops mönster så man kan ju aldrig veta. Det kanske är så just här.

  I morgon tar jag bilen och lämnar gubben ensam på gården i fem dagar. Det bär av till Undersåker vid Östersund och STickstämma 2013. Jag tror att gubben tycker det ska bli litet skönt ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men det så klart att man måste le, fnissa, rentav skratta när man ser den så kallade mössan. Men tro det eller inte, banne mig om det inte kan bli mössan med stort m, M!
   Fullt ös bland molnen är mäktigt och lite läskigt, bara inte blixten slår ner och ställer till skada är det ett formidabelt skådespel.
   Ha det riktigt, riktigt trivsamt på Stickstämman och gubbar kanske behöver lite lugn och ro ibland. Jag vet inte, det var så länge sedan jag hade någon att jag glömt hur de är :-)

   Radera
 4. Här åskar och regnar det idag! REJÄLT!!
  Hann med morrondoppet i lätt duggregn och hela badplatsen för mig själv! Ljuvligt.
  Resten av förmiddagen har jag letat inspiration på Ravelry......
  Krya på handen och knyt kängorna ordentligt i fortsättningen!
  Kram

  SvaraRadera