3 april 2013

En vimsig Laura i Göteborg

Jag föredrar ta mig tusan byvägar med tjälgropar framför asfaltseländet i storstan. 
Alltså, bilar och lastbilar överallt och avfarter, påfarter, tunnlar, broar och väg till Oslo, väg till Stockholm, väg till Malmö, mot söder, mot norr, mot öster, mot väster och så alla dessa förbaskade rondeller där man bara måste veta var man ska. 
http://rune-feldt.se

Jag for runt, runt, runt, runt i minst tre och kände mig som Peter Sellers som kommissarie Clouseau, för visst är det han som gör samma sak i en av Rosa Panter-filmerna. 

Och medan man ligger där och kör runt, runt, runt så tutar än den ena än den andra och det gör ju inte saken lättare. På vägen hem var det mitt i rusningstid och plötsligt befann jag mig i fel körriktning och pulsen skenade och svetten rann i strida strömmar från pannan ner i ögonen och förblindade mig. Nej, tacka vet jag ett liv ute i spenaten!
 

Aranjou skulle väl inte hamna högt upp i skönhetstävling, men det finns ju också inre skönhet.
Podengo medium size
Kanske, kanske inte, fina Aranjo! Allt beror på om jag är frisk eller fått något nytt otyg. Min underbara läkare på Sahlgrenska släpper aldrig taget om sina patienter och det inger en stor trygghet.
Här testvirkas det med garner jag köpt på secondhand och 
jag virkar med virknål Nr 2, jag överraskar mig själv :-)

TJO!


2 kommentarer:

  1. De är ju lite speciella i utseendet, de där podengona.Mycket jakt har jag hört. Men vilken vinthund/urhund har inte det??
    Hoppas du får förbli frisk!
    Kram

    SvaraRadera
  2. meeeeen kan det vara så voffsingen ska bo hos dig? Jag får det för mig. Så snälla ögon den har. Verkar en lugn och trygg hund.

    SvaraRadera