25 november 2012

Vinterstuk och Vacker häst

Nu får det bli lite vinterstuk på bloggen. Björkarnas stammar kan vara nog så vackra även denna tid. 
Igår åkte grannen och jag till en julmarknad strax utanför stan. Men det som låg på borden var i stort sett detsamma som förra året, alltså inte mycket nytt. Väldans massa stickat, alldeles för mycket i förhållande till det andra, tycker jag. Hur som helst, jag blev i alla fall överraskad. 
Häst från ett nersågat träd i Okome-trakten fick mig definitivt att ta fram börsen. Så glad jag blev! Det är ett bruksföremål som ska användas. Hos mig ska den pryda en vägg, förmodligen i någon slags ram. Tyvärr tog jag inget visitkort och kan inte minnas namnet på hantverkarna, som också kom från Okome (tror jag). Hästen är egentligen en ölöppnare, men jag tycker den gör sig mycket bättre på väggen.
Lek med mig, mjauar Fidde Fidel. Jag får ont i armen av allt kastande.
   Wrestling i Falkenberg

2 kommentarer:

 1. OJ jag trodde först du hade snö?! ha ha så knäppt av mig. Måste googla var denna trakt finns som du nämner - Okome?
  Vad glad du för att kissemjaurna inte är stora kissemjauar som brottar ner dig! Skulle väl inte bli så bra med tanke på den nyligen operationen
  :-))
  ha det bäst!

  SvaraRadera
 2. ha ha Okome!! ligger i Sverige juh! Trodde det var liksom Afrika, Brasilien, Australien eller ja vad visste jag - inget. Tänk nu har jag lärt mig något nytt idag - tack.

  SvaraRadera