16 oktober 2012

Det är roligare att sticka...

Det är mycket roligare att sticka än att röja undan och städa. Det är mycket roligare att rita katter än att skura toaletten och annat. Inte undra på att bulldegen bara jäser och jäser. Jag menar, man sitter ju mest! Simning tre dagar i veckan tycks inte förändra så mycket, i alla fall inte så det syns. 
Mössa för jättemycket hår, för det finns det plats för. Fin är den! Och garn finns det kvar, så det får bli en till.
 
Simma lugnt i ottan blev det inte mycket av idag. Helt plötsligt invaderades Klitterbadet av en hoper danska simmarungdomar. När alla simmade fjärilssim gick det höga vågor i bassängen och kallsuparna kom med jämna mellanrum. Men de unga var mycket duktiga och det var ett nöje att se dom plöja fram genom vattenytan.
Bildkälla  
När jag gick i simskola i Brännebro för så där en 50 år sedan var det okej att hålla för näsan och på så sätt lärde jag mig aldrig att hålla tätt. Jag hoppas man måste lära sig det nu för tiden, för kallsupar är väldans otrevliga och kan i vissa fall vara rent farliga.


TJO!

5 kommentarer:

 1. Hahhaa ha skrattar jag ännu åt din fina roliga tavla...svansfiske! ;-)) suverän är den!
  Den ser väldans mjuk och go' ut den där mössan!

  SvaraRadera
 2. Spionen på FRA, hittade jag här på din blogg. Ska bli spännande att lyssna på. Ska bara lyssna färdigt på Mons Kallentoft's "Vårlik".
  Som vanligt får du till dina mössor så fint!
  Och sen är det ju katterna......
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Fina mössan! Jag gillar den typen av modell på mössa med ett "pannband" som man sedan stickar kullen på. Och kattavlan - lika fin som de övriga, enkla men ändå så talande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Kul att du gillar "mina mössor" och de är hur enkla som helst att sticka. Ja, jag tycker också kattbilderna är fina. Men många skisser blir det innan jag hittar rätt.

   Radera