14 september 2012

Jag är så glaaaaaaaad!

Mikas nya matte ringde nyss och berättade att det går så bra. Nya kompisen är en schäferhanne på 76 kg, den rår inte ens Mika på. Stora rastgårdar och mitt ute på vischan. Visst är jag ledsen och sorgsen, men ändå: Heja Mika!

Nu är det katterna och jag!TJO!

5 kommentarer:

 1. Så skönt att det går bra för Mika. Jag har hund så jag kan tänka mig hur du har det. Så vi hejar på dig Eva, Kajsa och jag.
  Kramar från Gotland
  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Så skönt! Visst är det med sorg i hjärtat man placerar om sin vän, men det ger ju lite tröst att det går bra i nya hemmet!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt med vovven. Men vad skönt att du hittat ett bra hem till honom. Och vilken tur att du har katterna att trösta dig med. Jag tycker dina katter ser häftiga ut. Ansikterna är helt underbara. Vad är det för ras?
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Antar att du funderat länge på detta och förberett dig på detta läge. Skönt att Mika har det bra, men jag måste säga att jag kommer att sakna de glada sprången här på bloggen. För mig har Mika blivit "en del av dig" - jag har ju följt dig ganska länge nu.
  Verkar katterna fundera var familjemedlemmen tagit vägen?
  Skön teckning du gjort - vackert med så få streck så där! Du är skicklig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gun, jag har vägrat släppa taget om den hund jag trodde jag skulle få ha i alla fall tio år framåt. Men höftskrället vill ju inte vara med och Mika kräver mycket motion och hopp och lek. Ja, de glada sprången är verkligen Mika, det är så jag alltid kommer att minnas henne; med alla fyra i luften samtidigt.
   Ja, katterna fattar att hon inte är här. De tittar ofta undrande åt platsen där hon brukade sträcka ut sig. Frasse verkar lättad. Fidde har börjat öppna byrålådor i jakt på "möss" för nu förstår han att det är fritt fram att apportera, nu när inte Mika tar musarna för honom. Kloka katt!
   Jag har ritat katter i all min dag, innan jag transplanterades sålde jag ju mina "katter". Jag tror jag ska på´t igen!

   Radera