13 augusti 2012

Äntligen måndag

Jag hade en arbetskamrat i Uppsala som alltid bar en Gustav-tröja med texten "I hate Mondays" - på just måndagar förstås.
Jag tycker nog att måndagar är helt okej. Men jag är ju lite priviligierad :-) halvtids sjukskriven som jag är ;-) och jag låter mig inte manglas av någon  Odd Molly-maffia.

Nu har jag läst så mycket positivt om Gaute Heivolls ”Innan jag brinner” så nyfikenheten har väckts. 
Men det verkar inte som den kommit ut i pocket ännu (eller som ljudbok) så jag får vänta. Varför betala mer än det dubbla för något inbundet, och otympligt.

Norrmännen kan skriva! 

Per Pettersons Ut och stjäla hästar med uppläsning av Rolf Lassgård var en totalupplevelse som jag inte ville skulle ta slut.

När man inte tänker klart blir det fel! Har man tur kan det bli rätt men lika gärna fel. Passepartout i storleken 15 x 24 cm i ramar som är 13 x 18 cm går inte ihop och därför kan jag inte rama in min lilla pärla.  Ja, jag kallar den så för att jag är helnöjd med den. 
Och det är rena rama slumpen som gör den till en pärla. Medan jag sköljde bort akvarellfärgen under rinnande vatten bara var den där. Tänka sig!  

Nästa bild är mer planerad och resultatet blir därefter, dekorativ men ganska stum.
Och nu väntar ett dopp i sjövattnet,  det söta och milda och go och friska!


TJO!

1 kommentar:

 1. Tänk jag överlevde den första måndagen efter semestern!! ;-))
  Det gick faktiskt ganska bra att börja "lunken"....
  Men jistarns vad du hittar mycket intressanta böcker! Och inte hinner jag med i din takt.
  Den akvarellen är jättefin och att snabbt skölja av under vatten ger fin effekt. Testa också med att färga in en tandborste och "sprätta färg" på papperet......
  Katterna är det väl inget fel på och om du inte är nöjd så kan du väl snurra runt på dem med litet akvarellfärg ;-))

  SvaraRadera