30 juli 2012

Smått och gott!

Så närmar vi oss augusti, vare sig vi vill eller inte. För mig är det den bästa sommarmånaden och har så alltid varit. Men har inte den här sommaren hittills gått väldig fort, eller är det så man känner varje gång när högsommarmånaden närmar sig sitt slut?
                                                           Bildkälla 
Hur som helst har sommaren hitintills oavsett väder varit bra, i alla fall tills lilla (stora) Mika sprang på en äldre dam som ramlade och gjorde sig illa. Då var det tufft, riktigt eländigt faktiskt. Men på grund av den olyckshändelsen har jag lärt känna en förtjusande människa och det är jag mycket glad över. Så det kan bli!
Nu är jag på boleron/axelvärmaren igen. Jag fick ju repa upp i stort sett allt för att jag inte höll räkningen på maskorna när jag stickade hålmönster. Usch, så retligt! En kofta som legat till sig kanske också börjar bli klar.
På morgonturen med Mika som gick på ridstigarna i skogen, ingen risk man möter några ekipage i ottan, kom jag på saker jag vill göra. Kanske beror det på den inspiration jag fick igår efter att ha varit ute och rattat runt. 
När som majsfälten böja sig för vinden!
På en stenmur någonstans ute på landet

Och en säng, ute på landet!
På samma land >>

Tillbaka till Flakenberg. Just så stavades min stad i en liten bok om Sveriges västkust, som jag fann i en bokhandel i London. 

1 kommentar:

  1. Ha ha ha Flakenberg - nu har hon haft bråttomt tänkte jag ;-)) skojare där!

    Fantastiska nejder däromkring dig. Jo jag har semestrat många gånger i de trakterna när killarna var små....tyckte att de måste få se andra delar av vårt vackra land (ja även andra länder) och inte bara norr och fjäll.

    Nu skulle jag vilja ha makten att lägga på en broms så att inte juli tog slut för snart snart..ja ja två veckor kvar i och för sig men ändå.....så är min semester slut. Kan säga att detta är första gången i mitt liv jag känner att nej nej jag vill inte tillbaka till jobbet...ingen kul känsla! Det hade jag inte trott mig om att få uppleva. Kanske är det så att jag har såååå mycket annat roligt att göra så jobbet liksom bleknar....men lönen är ju bra att ha. ;-))

    Här regnar det idag så det blir till att vara inne och sticka, blogga, läsa och pyssla litet si och så. Vovven behöver vädras och den du är inte rädd för vattnet från ovan. Skuttar glatt iväg fastän hon blir genomblöt på ett par minuter och ser ut som en dränkt katt! Ingen vacker syn när den yviga pälsen ligger intill kroppen för hon har inte mycket till kropp den lilla krabaten på 4 kg.

    SvaraRadera