24 maj 2012

Feber eller värmeslag

Antingen eller, kanske både ock! Ligger gör jag i alla fall större delen av dagen, ligger och dåsar med en förhöjd kroppstemperatur. Är det en förkylning som ska bryta ut eller...

Tur att Mika också bara ligger och dåsar, värmen påverkar även djuren. Hon orkar inte ens leka mullvad.

Det enklaste på stickorna. Halvvantar on mass!
 Och talböcker som jag somnar ifrån då och då.
"Ares tecken" är en bra deckare med många illdåd utifrån en läskig hemsida som uppmuntrar till våld. Ett överraskande slut. Jag har läst något av Buthler Öhrlund tidigare, jag kände igen karaktärerna, minns dock inte vilken. Däremot kommer jag ihåg "Kvinnorna på 10:e våningen" av Karin Alfredsson. Nu lyssnar jag på "Klockan 21:37".
Klockan 21:37 utspelar sig här och nu, förra sommaren och för så där en fyrtio-femtio år sedan. Man kan till viss del ana vad som väntar och ändå, spänningen är stor, mycket stor.
Jag tröttnar aldrig på kattmotiven, och här har jag experimenterat med maskeringsvätska, som man gnuggar bort (det vita).


Ute växer det så det knakar och bokharabindan skjuter i höjden och letar efter något att klättra på. Det blir nog till att investera i något klättervänligt!

Bildkälla
Bildkälla

2 kommentarer:

 1. oj oj hoppas du inte har fått det jag har via bloggen :-)))

  är fortfarande trött och hostig, men jag har ingen feber så jag "hasar" mig till jobbet.
  aaaa så skoj att du fortsätter att måla - fortsätt att experimentera du.

  nu ska jag nog "hasa" mig isäng!

  SvaraRadera
 2. Ja inte blir det många knop när det är så varmt. Sitter/ligger på framsidan av huset där det är skugga hela dagen och behagligt skönt.
  Så fina halvvantar du gör.

  SvaraRadera