18 december 2011

fina mössor och lyckans hjul

enarmad men inte enhänt. med mycket möda och besvär går det att sticka. förmodligen inte lämpligt, men... med sticket och frakturarmen i knät går det om än långsamt.
har svårt att lämna favoritmodellen, men tvingar mig till lite variation och så tycker jag ju så mycket om hålkrus. småpillet med att sy ihop får vänta.
nu ligger arbetsminnet på drygt 180 gb så nu hoppas jag att datorn fungerar ett bra tag till.
jag kan återigen lyssna på talböcker och se dvd-filmer och tv-play. innan datorn slutade fungera hann jag lyssna på lyckans hjul av kajsa ingemarsson. den är riktigt trevlig och det är en författaruppläsning som fungerar. jag minns att jag tyckte om hennes små citroner gula. hon kan konsten att underhålla på det där småmysiga sättet.

nästa talbok är smugglarkungens son av bengt pohjanen. den tror jag också på, en slags självbiografi broderad med trådar från tornedalen med allt vad det då innebar.

med ena amen obrukbar kan man varken julstäda eller julbaka - det är bara att sitta ner och ta det lugnt!

2 kommentarer:

  1. Så fina mössor, men du verkar ju sticka snabbt ändå fastän du har armen i bandage. Jag har just stickat en mudd klar i hålkrus. Det blir så dekorativt med hålkrus och det är så lätt fastän det ser ju väldigt svårt och krångligt ut när man tittar på mönstret. Vilken tur att du njuter av talböcker och filmer nu när du sitter där och slipper städa och baka. Inget ont som har något gott med sig ;-))

    SvaraRadera
  2. Jag gillade också Små citroner gula, så jag kanske ska testa Lyckans hjul också?!
    Mössorna är bara så läckra! Men ta det försiktigt, så din arm läker fint....
    Kram

    SvaraRadera