15 juni 2011

99. När idéerna poppar upp

Ibland kommer de, flera på en gång, och man önskar man hade möjlighet att omsätta alla i praktiken för att se hur det skulle bli. 

När brevbäraren kom med den här boken i går, blev det snart ganska trångt i min inre skaparverkstad.  Jag blev så trött och utmattad att jag måste lägga mig och vila!

Jag tänker exempelvis en kudde fullt med olika blommor på, i en färg men med olika nyanser. Det tror jag kan bli fräckt, eller sött!

Jag kan varmt rekommendera denna förtjusande lilla bok!Kanske en blomma som en knapp på koftan, men nej, det blev inte alls bra, i alla fall inte med den blomman.
Det fick bli tre helt vanliga knappar istället. Men så kom jag på att mitt signum faktiskt kan bli en liten blomma på ett annat ställe på koftan.

Lin-linnet av garnet Linea växer fram. Linea-garnet består av två trådar lin och en tråd bomull. Jag stickar med stickor nr 4, och det är betydligt lättare än att använda större stickor. Så du som vill sticka i lin, men tycker det är svårt, prova med lite finare stickor. 
Linea-garnet finns i många härliga färger!


Mullbärsträdet vägrade ge upp trots åtta valpars misshandel. Nu tror jag minsann även Blåregnet visar livstecken. Det trodde jag inte skulle ske. Men den lilla stubben fick stå där och jag har vattnat den och ändå hoppats. 


Disa

3 kommentarer:

 1. Funderar också på att mitt lingarn ska bli ett linne! Får se, måste fundera ett tag till.
  Har också funderat på boken med blommor, men nu är ju jag inte så kreativ, så det blev inget köp.
  Jaa du, vad valpar kan ställa till med. Var inne och kollade på valparnas blogg och de ser ut att vara riktiga charmtroll!! Men det kan säkert bli ett och annat hyss!

  SvaraRadera
 2. Jäklar vilken fin bild på Disa! :)

  Ja, gå in och lyssna på lite Zombie. Jag försökte ladda upp en film från hans spelning men när datorn hade tuggat i en timme utan resultat gav jag upp... ;)

  SvaraRadera
 3. Den virkboken är suverän! Jag virkade flera blommor till min vita återbruksväska för några inlägg sedan från mönster i den boken....

  Men så fin Disa är - ser ut som hon har en brudbukett...

  SvaraRadera