23 februari 2011

58. Nya idéer

Köpte en tidning, en som heter ”101 nya idéer”. Och ja, många förslag på vad man kan göra var det, men inget jag fastnade för. Däremot var det en annons som väckte min nyfikenhet, www-adressen var http://www.ullinek.se/

Inget jag fastnade för där heller, men jag konstaterade att blogginnehavaren gillar katter och säljer ”katter”. Och det får mig att tänka på den korta tid jag hade mitt företag aktivt. Som jag sålde, T-shirts, andra tröjor, krukor, stenar med mera. Jag hade också 101 nya idéer, som jag dock aldrig fick chans att pröva eftersom det plötsligt var en stamcellstransplantation som liksom kom emellan, som liksom bara var absolut nödvändig.

De här katterna var mycket populära

Två andra varianter på katter
Efter några år försökte jag komma igen, men det fungerade inte. Kropp och själ behövde lugn och ro! Och ytterligare några år därefter rök även de sista katt-tröjorna i en brand. Allt mitt arbete, mina motiv mm hade jag fört över på skivor som smälte i hettan. En kortvarig epok i mitt liv gick i graven, kan man väl säga. Men det hade kunna bli något av firman. Det hade det!

Men så är det, livet. Man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda.  Även om man tror sig veta hur det ska bli, kan man bli mäkta förvånad, överraskad, tagen på sängen...

Idag har jag starropererats. Även om det inte gjorde ont eller så, var det ändå obehagligt. Vetskapen om att någon gräver i ens ögon är olustig, även om det görs för att synen ska bli bättre, mycket bättre. Men jag ser fortfarande suddigt. När ögat läkt och fungerar igen är det dags för nästa öga. Sedan undgår mig inget! Minsta lilla tråd som inte ligger rätt i ett sticke kommer jag att se och reta mig på.
Daisy, 4 veckor och fyra dagar, uptäcker världen!

5 kommentarer:

 1. Inser du har gått igenom mycket och beundrar dig för att du kunnat "gå vidare" i livet. Ja man har ju inget annat val, men det jag menar är att jag tycker det är beundransvärt att du stickar, bloggar och ser framåt och vidare...du verkar vara en varm och glad person så här via cyberspacen. //kramen

  SvaraRadera
 2. Livet går vidare, det gör det alltid. The show must go on! Och idag ser jag!

  SvaraRadera
 3. Håller verkligen med Pysselfarmor.... det är beundransvärt att du orkar, som du gör!
  Är det din design på katterna? Jätteläckra är de i vilket fall som helst!
  Lilla Daisy är så söt.... kan tänka det blir en massa bus nu =)

  SvaraRadera
 4. Min design, Majsan! Man måste försöka orka, annars får man ju inget liv. Det finns de som varit med om mycket värre. Det är bara att traska på, hur tungt det än kan verka vara ibland.

  SvaraRadera
 5. Vilka mysiga katter! Synd att dina orginal försvann i branden. Tänk vad bra du kommer att se med två "nya" ögon. Min syster har gjort på båda sina ögon och ser numera riktigt bra. Så lycka till du med.
  ÅH, vad de är ljuvliga de där små svarta monstren........
  Kram på dig.

  SvaraRadera