8 juli 2014

Mjauu, en gång till!

I skuggan under parasollet, broderar och lyssnar och sommaren är som den ska! Harry Bosch har jag följt genom ett otal böcker och aldrig blivit besviken. Magnus Roosman är en mycket bra uppläsare, alldeles "lagom".
Den här gullenosen har inte fått vara ute och rört på sig som han borde, en stukad fot har gjort mig lite rörelsehindrad, men cykla kan vi. Men det är alldeles för hett och kvalmigt för att göra det dagtid.
Och nu är de på gång, 
knopparna öppnar sig - härligt!

3 kommentarer:

 1. Oj oj stockrosor ska jag försöka med igen nu när jag fixat till rabatten på södersidan - äntligen! Men inte just nu ska jag pytsa ned dem för på lördag bär det av norrut....fem veckor ska vi vara där. Häääärligt!

  men gullenosen då - det syns verkligen att han är litet putt på att det blir inte så mycket kut och spring i benen hans
  :-))
  fyndigt med vilande katt i hängmatta!

  SvaraRadera
 2. Tjing igen....ahaaa du tittar också på min 365 fotoblogg - kul! Jo den kossan tror jag visar sin otroliga lycka över att komma ut i gröna gräset. Vi hade en speciell ko som alltid gjorde så på våren....tror att även kor kan visa känslor ;-)

  SvaraRadera
 3. Att det aldrig funkar som det brukar!!
  Försökte mig på en kommentar är på din härliga blogg, men ser att den försvunnit ut i rymden!!
  Flitig som en myra är du som vanligt! Och dina broderier är så fiiina!
  Harry Bosch tillhör mina favoriter Också. Men nu var det tag sedan jag lyssnade på någon. Finns några i mitt ljudboksbibliotek. Men med spetsstickning blir det för mycket med en bok i örat också!
  Avundas din lilla täppa! Stockrosorna är så fiiina...
  Värmen är inget för mig, så någon större aktivitet blir det inte här!
  Ha det gott!!

  SvaraRadera